Siirry sisältöön
Haku

Hyvää varsinaissuomalaista huomista luodaan yhteisvoimin. Tänä vuonna juhlitaan ihmisiä ja verkostoja, jotka yhdessä toteuttavat maakuntastrategiaan kirjattuja yhteisiä tavoitteitamme Varsinais-Suomessa. Meille varsinaissuomalaisille yhdessä tekeminen tarkoittaa toimijoiden välistä kumppanuutta, johon voi luottaa ja joka kantaa: suunniteltua, pitkäjänteistä ja pysyvää maakunnallista tapaa ajatella ja toimia.  

Järjestetään yhdessä vuoden mittaiset synttärit – tapahtumien ja kohtaamisten vuosi!

Juhlavuonna näytään, kokoonnutaan, innostutaan, löydetään uutta ja vahvistetaan vanhaa. Alta löydät kumppanuusoppaan, juhlavuoden viestintämateriaalit, ohjeistukset ja mahdollisuuden ilmoittaa tapahtumasi osaksi kumppanuuden juhlavuotta.

Toivomme,  että kumppanimme jakavat aktiivisesti omissa kanavissaan heti vuoden alussa ja mielellään myös pitkin vuotta juhlavuoteen liittyvää sisältöä.

Juhlavuoden kumppanuusopas kertoo sinulle tarkemmin, miten voit tulla juhlavuoteen mukaan, miten viestit juhlavuodesta tai järjestät kumppanuustapahtuman. Lisäksi opas valottaa mistä kumppanuudessa on kyse.

Powerpoint -pohja

Logot

Somemateriaalit

Somenostoissa voit käyttää valmiita saatetekstejä ja kuvia. Käytä myös kaikessa someviestinnässä aihetunnisteita #vskumppanuus10 #kumppanuudenjuhlaa #täyskymppi. Kurkkaa vinkit someviestintään ja kopiotavat tekstit oheisesta linkistä.

Alla olevasta powerpoint-muotoisesta materiaalista voit valita dian, lisätä siihen haluamasi tekstin ja tallentaa yksittäisen dian erillisenä kuvana png- tai jpg-muotoon ja jakaa sitten kuvan someen.

Muita materiaaleja

Tehdään Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumista Suomen paras kohtaamisalusta!

Kumppanuusfoorumin ja kumppanuuden ydin on kohtaamisissa ja yhdessä tekemisessä, eli toisin sanoen tapahtumissa. Sinun kannattaa ilmoittaa tapahtumasi kumppanuusfoorumin tapahtumakalenteriin. Näin tuomme yhdessä vielä vahvemmin esiin varsinaissuomalaista osaamista ja yhteistyötä. Sinunkin tapahtumasi saa lisää näkyvyyttä ja tavoittaa laajasti potentiaalisia yhteistyökumppaneita.

Kumppanuuskettumme on valmistanut paikallinen pienyritys Ullekas.

Kumppanuusketun tehtävänä on muistuttaa meitä kumppanuuden arvoista ja siitä, mikä meille on tärkeää: vastuullisuus, saavutettavuus, luottamus ja ennen kaikkea uteliaisuus! Neuvokkaana tyyppinä kettu selviää tilanteesta kuin tilanteesta tyylillä ja löytää uusia ratkaisuja ja mahdollisuuksia.

Ketun väitetään olevan Varsinais-Suomen maakuntaeläin. Niin tai näin, ainakin kumppanuuskettu on Varsinais-Suomessa kotonaan niin maaseudulla, metsässä, saaristossa kuin kaupungissakin. Siksi hänet voi kohdata ympäri maakuntaa. Kumppanuuskettu on varsinaissuomalaisen yhteistyön sytyttäjä. Ennen uskottiin revontulten syntyvän, kun tuliketun häntä kipinöi tulta. 

Varsinais-Suomen maakuntastrategia on kumppanuusstrategia

Vuosi 2024 on erityinen: silloin tulee kuluneeksi kymmenen vuotta siitä, kun maakuntastrategiatyö muuttui Varsinais-Suomessa virkamiestyöstä kumppanuustyöksi. Strategiatyön valmistelu avattiin, maakunnan toimijat kutsuttiin koolle ja eri alojen asiantuntijat alkoivat yhdessä pohtia heitä yhdistäviä asioita ja tulevaisuutta. Olimme edelläkävijöitä tuolloin ja olemme sitä edelleen: varsinaissuomalaisten toimijoiden kesken toteutuva ainutlaatuinen kumppanuustyö todella ansaitsee tulla näkyväksi ja juhlituksi!

Kysyttävää? Ota yhteyttä!

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761

Kirsi Stjernberg

Kirsi Stjernberg

viestintäpäällikkö

+358 40 551 3120