Siirry sisältöön
Haku
Nainen ja mies seisvat toimistohyllyjen vieressä ja katsovat kameraan iloisesti nauraen

Etsimme We Make Transition -hankkeeseen yhteiskehittämisestä, aluekehityksestä ja kansainvälisestä hanketyöstä innostuvaa  projektikoordinaattoria .

Haemme neljää seututaiteilijaa Varsinaista kulttuuria -hankkeeseen joko työsuhteeseen tai ostopalvelun tarjoajana. Lue lisää seututaitelijan tehtävästä ja jätä hakemus tai tarjous 9.12.2022 klo 15 mennessä.

Tällä sivulla ilmoitamme liitossa auki olevista työpaikoista. Seuraa myös LinkedIn-sivuamme.


Liitto työpaikkana

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480 000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä, vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Lähivuosien suurimpia haasteita tulee olemaan maakuntakaavoituksen uudistaminen ja digitalisaatio maankäyttö- ja rakennuslain muuttuessa. Vuonna 2021 laadimme mm. maakuntastrategiaa ja muutimme uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Turun jokirannassa.

Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.  

Haluatko sinäkin olla paras liittolainen? Tutustu arvoihimme ja tavoitteisiimme!