Siirry sisältöön
Haku
liiton henkilökuntaa kokouksessa

Nyt haemme:

Palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ja erikoissuunnittelijaa EU-rahoitus ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Haemme palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen

Haemme tammikuusta 2022 alkaen palkanlaskijaa määräaikaiseen työsuhteeseen. Tehtäviin kuuluu palkan- ja palkkionlaskentaa ja maksuliikennetehtäviä. Voimme yhdessä tarkentaa tehtävänkuvaa osaamisesi mukaisesti. Meillä pääset kuntakentän näköalapaikalle tekemään monipuolista työtä ja kehittämään osaamistasi mukavassa porukassa.

Haemme erikoissuunnittelijaa EU-rahoitus- ja sidosryhmäyhteistyöhön.

Nykyisen erikoissuunnittelijamme siirtyessä uusien haasteiden pariiin, haemme työkaveriksemme aluekehittämisen vastuualueelle  uutta erikoissuunnittelijaa. Tehtäviin kuuluvat mm. EU:n rakennerahastohankkeiden tiedotus, -valmistelu- ja seuranta sekä monipuoliset aluekehittämisen sidosryhmä-, viestintä- ja verkostotehtävät.

Tällä sivulla ilmoitamme liitossa auki olevista työpaikoista. Seuraa myös LinkedIn-sivuamme.

Liitto työpaikkana

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480 000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä, vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Lähivuosien suurimpia haasteita tulee olemaan maakuntakaavoituksen uudistaminen ja digitalisaatio maankäyttö- ja rakennuslain muuttuessa. Vuonna 2021 laadimme mm. maakuntastrategiaa ja muutimme uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Turun jokirannassa.

Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.  

Haluatko sinäkin olla paras liittolainen? Tutustu arvoihimme ja tavoitteisiimme!