Siirry sisältöön
Haku
Nainen ja mies seisvat toimistohyllyjen vieressä ja katsovat kameraan iloisesti nauraen

Varsinais-Suomen liitossa on tällä hetkellä avoinna asiantuntijoiden ja erikoissuunnittelijoiden paikkoja niin merialuesuunnitteluun, liikennejärjestelmäsuunnitteluun kuin Saaristomerityöhönkin.

Olisitko sinä meidän etsimämme osaaja ja paras liittolainen?


Asiantuntija Saaristomerityöhön

Oletko toimeen tarttuva vesien- ja merensuojelun osaaja, jolla on erinomaiset yhteistyötaidot? Haluatko olla mukana toteuttamassa konkreettisia toimenpiteitä Saaristomeren tilan parantamiseksi?  

Valonia hakee asiantuntijaa Saaristomerityöhön määräajalle 1.2.2024-31.12.2025.

Lisätietoja: Valonia

Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 15.12.2023 mennessä.


Liikennejärjestelmäsuunnittelun asiantuntija

Varsinais-Suomen liitto hakee maankäytön ja ympäristön vastuualueelle liikennejärjestelmäsuunnittelun asiantuntijaa. 

Erikoissuunnittelijan sijaisen tehtäviin kuuluvat maakunnallisen liikennejärjestelmäsuunnitelman päivityksen valmistelu sekä maakunnan suunnitteluun, liikenteen hankkeisiin ja yhteistyöryhmiin liittyvät tehtävät. Ajankohtainen teema on alueellisen junaliikenteen edistäminen yhdessä Varsinais-Suomen radanvarsikuntien kanssa. 

Sijaisuuden kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työssä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä kuntarajat ylittävään liikennejärjestelmätyöhön sekä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito sekä kokemus joukko- ja junaliikenteen toimintamalleista katsotaan hakijalle eduksi.  

Työ alkaa liikennejärjestelmätyön erikoissuunnittelijan perhevapaan sijaisuudella ajalla 1.1.2024–30.9.2024. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan ja hakijoita pyydetään esittämään palkkatoivomuksensa. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 950 euroa/kk.  

Lisätietoja antaa suunnittelujohtaja Heikki Saarento, puh. 040 720 3056. 

Lähetäthän hakemuksesi liitteineen  ti 12.12.2023 klo 15:00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi.  


Erikoissuunnittelija merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaatioon

Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen? 

Varsinais-Suomen liitto hakee erikoissuunnittelijaa merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaatioon ajalle 1.1.2024 – 31.12.2024. 

Varsinais-Suomen liitto toimii kahdeksan rannikon maakunnan liiton merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaatioliittona. Merialuesuunnittelulla edistetään meriympäristön hyvän tilan saavuttamista, yhteensovitetaan merellisiä toimintoja ja edistetään kestävää sinistä taloutta. Toimit yhteistyössä merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaattorin kanssa ja työsi tukee Suomen merialuesuunnitteluyhteistyötä. Lisätietoa merialuesuunnittelusta www.merialuesuunnittelu.fi ja voimassa olevasta merialuesuunnitelmasta www.merialuesuunnitelma.fi

Erikoissuunnittelijan tehtäviin kuuluvat 

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Vaatimuksena on osoitettavissa oleva vahva sisältökokonaisuuksien hallinta ja raportointikyky, sekä GIS-osaaminen. GIS-osaamisella tarkoitetaan tässä kykyä itsenäiseen paikkatiedon käsittelyyn, hyödyntämiseen ja tuottamiseen, aineistonhallintaan kuten kykyä paikkatiedon tietomallien laadintaan, karttojen tuottamiseen ja Esrin paikkatietoalustan palveluiden käyttöön, sekä kokemusta avoimen paikkatiedon hyödyntämisestä.  

Työssä menestyminen edellyttää hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme kokemusta viestinnästä sekä kokemusta hankehallinnoinnista – eduksi katsotaan erityisesti osaaminen tarjouskilpailuiden järjestämisestä, konsulttiyhteistyöstä ja hankkeiden talouden hallinnasta. Ruotsin kielen osaaminen sekä osoitus onnistuneista kansainvälisistä hankehauista ja hankkeiden vetovastuista katsotaan haussa eduksi. 

Työ edellyttää matkustamista etenkin kotimaassa mutta ajoittain myös laajemmin Euroopassa. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 4015 euroa/kk, sekä mahdolliset TS:n mukaiset ammattialalisä ja henkilökohtainen lisä. Tehtävä on määräaikainen ja kestää 31.12.2024 saakka. Rahoituksen varmistuessa työ saattaa jatkua myös pidempään. Työ alkaa 1.1.2024 tai sopimuksen mukaan. Toimisto sijaitsee Turussa, ja etätyön tekeminen laajasti on mahdollista. 

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kanssa ti 5.12.2023 klo 15:00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi. Haastattelut järjestetään etäyhteyksillä viikoilla 50 ja 51. 

Lisätietoja 

Mari Pohja-Mykrä 
Suomen merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaattori 
+358 41 550 8442 
mari.pohja-mykra@varsinais-suomi.fi 


Liitto työpaikkana

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480 000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä, vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin.

Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti. Olemme muuttaneet syksyllä 2021 meille varta vasten remontoituihin, uusiin toimitiloihin Aurajoen rantaan.

Haluatko sinäkin olla paras liittolainen? Tutustu arvoihimme ja tavoitteisiimme!