Siirry sisältöön
Haku

Tervetuloa, tämä on organisaation Varsinais-Suomen liitto saavutettavuusseloste

Tämä saavutettavuusseloste koskee palvelua https://www.varsinais-suomi.fi ja on päivitetty 6.3..2023. Palvelua koskee laki digitaalisten palvelujen tarjoamisesta, jossa edellytetään, että julkisten verkkopalvelujen on oltava saavutettavia.

Palvelun saavutettavuutta on arvioinut uuden verkkosivuston toteutuksessa alusta alkaen sivuston toimittaja, lisäksi sisällön osalta osin asiantuntijataho ja osin me itse.

Digipalvelun saavutettavuuden tila

Täyttää saavutettavuusvaatimukset osittain.

Ei-saavutettava sisältö

Verkkosivustomme on rakennettu alusta asti yhdessä verkkototeuttajan kanssa, joka on sitoutunut saavutettavuusvaatimusten huomioimiseen projektin joka vaiheessa, joten pääosa sisällöstä on saavutettavaa. Uutta sisältöä tuottaessamme huomioimme saavutettavuusvaatimukset parhaalla mahdollisella tavalla.

Saatamme kuitenkin joissakin tilanteissa joutua julkaisemaan materiaalia, joka ei täytä kaikkia saavutettavuuden vaatimuksia. Tällaisia voivat olla tietyt, vanhemmat pdf, doc, ppt-asiakirjat, tai esimerkiksi kartat, joita ei ole tarkoitettu navigointikäyttöön.

Pyrimme palvelemaan tarvittaessa henkilökohtaisesti asiakkaita tilanteissa, joissa materiaali ei täytä saavutettavuusvaatimuksia, voidaksemme tarjota tiedon saavutettavassa muodossa.

Huomasitko saavutettavuuspuutteen digipalvelussamme? Kerro se meille ja teemme parhaamme puutteen korjaamiseksi

Ota yhteyttä sähköpostilla kirjaamo@varsinais-suomi.fi. Tarvittessa voit myös soittaa 02 2100 900.

Valvontaviranomainen

Jos huomaat sivustolla saavutettavuusongelmia, anna ensin palautetta meille eli sivuston ylläpitäjälle. Vastauksessa voi mennä 14 päivää. Jos et ole tyytyväinen saamaasi vastaukseen tai et saa vastausta lainkaan kahden viikon aikana, voit tehdä ilmoituksen Etelä-Suomen aluehallintovirastoon Avautuu uuteen ikkunaan. Etelä-Suomen aluehallintoviraston sivulla kerrotaan tarkasti, miten ilmoituksen voi tehdä ja miten asia käsitellään.

Valvontaviranomaisen yhteystiedot

Etelä-Suomen aluehallintovirasto
Saavutettavuuden valvonnan yksikkö
www.saavutettavuusvaatimukset.fi
saavutettavuus(at)avi.fi
puhelinnumero vaihde 0295 016 000