Siirry sisältöön
Haku
Föri saapuu Aurajoen länsirannalle.

Toivomme, että kanssamme asioidaan päivittäisasioissa ensisijaisesti sähköpostitse. Meillä ei ole enää käytössä erillistä puhelinvaihdetta tai asiakaspalvelupistettä tiloissamme. Sovithan siis etukäteen mahdollisesta käynnistäsi paikan päällä. Asiantuntijamme tavoitat toki myös puhelimitse.

Toimipisteemme sijaitsee Turun keskustassa osoitteessa Linnankatu 52 B.
Sisäänkäynti sijaitsee Linnankadulla Kakolanrinnettä vastapäätä B-portaassa. Tilamme sijaitsevat toisessa kerroksessa, jonne pääsee portaita tai hissillä. Käynti vierailukeskukseen on oikeanpuoleisesta ovesta. Sisäänkäynti on esteetön.

Toimistollemme on helppo saapua kävellen ja pyörällä. Kauppatorin suunnasta pääset perille jalan Linnankatua, tai kävellen ja pyöräillen viehättävää Aurajokirantaa pitkin. Itäisen Rantakadun puolelta pääsee toimistolle kätevästi Förillä. Vieraillemme tarkoitetut pyöräparkit sijaitsevat Linnankadulla sisäänkäynnin vieressä. Jos käytät kaupunkipyörää, löydät lähimmät Fölläri-asemat täältä.

Fölin bussilinja 1 kulkee aivan toimistomme edestä. Keskustasta päin tullessa toimistoamme lähin bussipysäkki on Kakola ja sataman suunnasta Panimo.
Fölin ajantasaiset aikataulut ja reittiohjeet löydät Fölin reittioppaasta.

Junalla saavuttaessa Turun päärautatieasemalta on matkaa noin kaksi kilometriä. Helsingistä saapuvat junat jäävät Kupittaan asemalle ratatyön vuoksi vuoteen 2024 asti.

Junien aikataulut löydät VR:n sivuilta.

Autolla saavuttaessa lähimmät yleiset pysäköintipaikat sijaitsevat aivan toimiston läheisyydessä. Muun muassa 2 h kiekkopaikkoja on Linnankadulla ja Läntisellä Rantakadulla. Pidempiaikaiseen pysäköintiin löytyy paikkoja joen molemmin puolin – Förillä pääsee tarvittaessa joen yli aivan toimiston kulmalle.

Varvintorin laidalla on kaksi sähköauton latauspistettä.

Toimistomme edessä on kaksi invapaikkaa autolle.