Siirry sisältöön
Haku

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi on varsinaissuomalaisen yhteistyön sytyttäjä ja ikkuna varsinaissuomalaisiin verkostoihin. Kumppanuusfoorumilta löydät varsinaissuomalaiset maakuntastrategian tavoitteita edistävät toimijat ja niiden muodostamat aktiiviset verkostot.

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi koostuu moninaisten Varsinais-Suomelle tärkeiden teemojen ympärille muodostuneista kumppanuusverkostoista ja palveluista, joissa maakuntamme toimijat rakentavat kumppanuuksia ja tekevät yhteistyötä maakuntastrategian ja -ohjelman tavoitteiden ja toimenpiteiden edistämiseksi – usein myös yli maakuntarajojen ja kansainvälisesti.

Kenelle kumppanuustyö on tarkoitettu?

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi on tarkoitettu kaikille niille varsinaissuomalaisille toimijoille, joiden työ liittyy maakuntastrategian ja -ohjelman teemoihin, ja jotka haluavat osallistua näiden asiakirjojen asettamien tavoitteiden ja toimenpiteiden toteuttamiseen: esimerkiksi kunnille, oppilaitoksille, valtion laitoksille, järjestöille ja yhdistyksille, erilaisille kehittäjäorganisaatiolle sekä yrityksille.

Miten ja miksi mukaan kumppanuustyöhön?

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin toimintaan pääset mukaan ottamalla yhteyttä sinua kiinnostavaan kumppanuusverkostoon. Verkostojen toiminta lähtee kunkin omista lähtökohdista ja tarpeista, ja ne edistävät yhteistyötä tietotarjonnalla, tapahtumin, projektien kautta ja erilaisin kontaktein. Verkostojen laaja asiantuntijaverkosto tuo ideoita ja näkyvyyttä niin yhteiselle työllemme kuin yksittäisten toimijoiden onnistumisille. Lisäksi järjestämme vuosittain kaikille verkostoille yhteisen Kumppanuusfoorumi-tapahtuman. Lue lisää siitä, miten voit tulla mukaan kumppanuustyöhön.

Kuka työtä tekee ja mitä on saavutettu?

Kumppanuusverkostojen yhteyshenkilöt löydät verkostojen omilta sivuilta. Nämä monista maakunnan organisaatioista tulevat asiantuntijat ovat avainasemassa verkostojen toiminnan ja kehittymisen osalta. Heihin voit olla yhteydessä erilaisissa yhteistyön kehittämiseen liittyvissä kysymyksissä tai kun haluat tulla mukaan verkoston toimintaan.

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin tukena ja koordinoijana toimii Varsinais-Suomen liiton kumppanuustiimi. Otamme mielellämme vastaan kehittämisideoita sekä yleiseen toimintaan liittyen että verkkosivujen kehittämiseksi. Voit aina olla meihin yhteydessä kumppanuuteen liittyvissä asioissa.

Tiimin vetäjä: kehittämispäällikkö Salla-Maria Lauttamäki (tiimin vetovastuu, maakuntastrategia, kmppanuusfoorumi, älykäs erikoistuminen, järjestöt), salla-maria.lauttamaki(at)varsinais-suomi.fi.

– Sami Heinonen, saaristo- ja maaseutuasiamies
– Esa Högblom, erikoissuunnittelija (koulutus ja ennakointi, matkailu)
– Timo Juvonen, erikoissuunnittelija (ympäristö ja merialuesuunnittelu)
– Aleksis Klap, erikoissuunnittelija (kiertotalous ja energia)
– Riina Kotilainen, erikoissuunnittelija (kulttuuri)
– Virpi Mamia, maakunta-arkkitehti
– Salla Murmann, erikoissuunnittelija (liikenne)
– Petteri Partanen, elinkeinopäällikkö
– Malla Rannikko-Laine, kehittämispäällikkö (edunvalvonta)
– Kirsi Stjernberg, viestintäpäällikkö
– Jenni Suominen, erikoissuunnittelija (kansainväliset asiat)
– Antti Vasanen, tietopalvelupäällikkö

Meidät tavoitat sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)varsinais-suomi.fi .

Siitä, miten meillä menee, voit lukea tarkemmin vuosikatsausten ja kumppanuusbarometrin tuloksista, jotka löytyvät maakuntastrategian seurantasivulta.

Tervetuloa Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumille ja mukaan toimintaan! Rakennetaan yhdessä kestävien kumppanuuksien Varsinais-Suomea!

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761