Siirry sisältöön
Haku

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi muodostuu kumppanuusverkostojen toiminnan ympärille. Verkostoja on noin kaksikymmentä, ja osa niistä jakautuu vielä aiheeltaan fokusoituneempiin työryhmiin. Aihekenttä on niin monipuolinen, että uskomme jokaisen löytävän itselleen sopivan verkoston.

Kumppanuusverkostojen toimintaan on helppo lähteä mukaan! Mukana voi olla monella eri tavalla ja juuri niin kuin sinulle ja organisaatiollesi on parasta. Eniten saat toiminnasta irti olemalla aktiivinen ja vaikuttamalla toimintaan, mutta myös vain seuraamalla viestintää saat varmasti monta hyvää vinkkiä omaan työhösi.

Helpoin tapa tulla mukaan on seurata Varsinais-Suomen liiton verkkosivuja. Lue etusivulta uusimmat kuulumiset ja verkostojen sivuilta tarkemmin kunkin verkoston tavoitteista ja toiminnasta. Älä unohda seurata sosiaalisessa mediassa tunnistettamme #vskumppanuus!

Viestimme pääasiallisesti näillä verkkosivuilla ja sosiaalisessa mediassa, mutta erityisesti tapahtumista ja kyselyistä lähetämme silloin tällöin sähköpostia, ja noin nelisen kertaa vuodessa myös sähköpostitse Kumppanuusviestin. Kun liityt Kumppanuusviestin postilistalle, voit samalla kertoa, mistä teemoista olet erityisesti kiinnostunut.

Kun huomaat sinua kiinnostavan tilaisuuden tai tapahtuman, ilmoittaudu heti mukaan. Tilaisuutemme ovat maksuttomia ja avoimia kaikille niiden teemoista kiinnostuneille. Tapaamiset ovat paras tapa tutustua ihmisiin työn takana – ehkä löydät täältä hyvän yhteistyökumppanin omaan projektiisi!

Oletko mukana verkostossa, joka työskentelee samojen teemojen tai kysymysten ympärillä kuin kumppanuusverkostot? Haluaisitko tuoda verkostosi näkyville kumppanuufoorumilla? Ota yhteyttä verkoston yhteyshenkilöön ja katsotaan teille paras tapa osallistua!

Oletko jo mukana verkoston toiminnassa, mutta haluaisit tehdä enemmän? Otamme mielellämme aktiivisia toimijoita mukaan verkostojen sivujen ja uutisten sisältöjen tuottajiksi sekä toiminnan kehittäjiksi. Ota yhteys verkoston yhteyshenkilöön ja sovi asiasta tarkemmin!

Muista kertoa Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumista myös omille yhteistyökumppaneillesi. Käytä kumppanuusfoorumin logoa ja hyödynnä yhteistä sosiaalisen median tunnistettamme #vskumppanuus ja mahdollisesti verkoston omaa tunnistetta. Näin teemme yhdessä toimintaamme yhä helpommin löydettäväksi ja näytämme muillekin, mitä meillä Varsinais-Suomessa osataan! Kumppanuusfoorumin logot löydät aineistopankin viestintäkategoriasta.