Siirry sisältöön
Haku

Egentliga Finlands partnerskapsforum bildas kring partnerskapsnätverkens verksamhet. Det finns ett tiotal nätverk och en del av dem är uppdelade i arbetsgrupper som fokuserar på specifika ämnen. Spektrumet av ämnen är så brett att vi tror att alla kan hitta ett passande nätverk.

Det är lätt att engagera sig i partnerskapsnätverkens verksamhet! Du kan delta på många olika sätt, enligt vad som passar bäst för dig och din organisation. Du får ut mest av verksamheten genom att vara aktiv och påverka den, men du kan säkert få många goda tips för ditt arbete även om du bara följer med i kommunikationen.

Det enklaste sättet att komma med är att följa Egentliga Finlands förbunds webbplats. Första sidan innehåller de senaste nyheterna och på de enskilda nätverkens sidor kan du läsa mer om nätverkens respektive mål och verksamhet. Glöm inte att följa oss på sociala medier under hashtaggen #vskumppanuus!

Vi kommunicerar främst genom denna webbplats och på sociala medier. Dock skickar vi ibland e-post, särskilt i fråga om evenemang och förfrågningar. Cirka fyra gånger om året skickar vi därtill ut ett nyhetsbrev, Kumppanuusviesti. När du anmäler dig till e-postlistan för nyhetsbrev kan du samtidigt berätta vilka teman du är särskilt intresserad av.

Anmäl dig genast när du lägger märke till ett evenemang som intresserar dig. Våra evenemang är avgiftsfria och öppna för alla intresserade. Träffar är det bästa sättet att bekanta sig med människorna bakom arbetet – kanske hittar du en bra samarbetspartner för ditt projekt!

Ingår du i ett nätverk som arbetar med samma teman eller frågor som partnerskapsnätverken? Vill du synliggöra ditt nätverk med hjälp av partnerskapsforumet? Kontakta nätverkets kontaktperson och kom överens om hur ni bäst kan delta!

Deltar du redan i nätverkets verksamhet, men känner att du vill göra mer? Vi vill gärna att engagerade aktörer deltar i att producera innehåll och nyheter på vår webbplats och hjälper oss att utveckla verksamheten. Hör av dig till nätverkets kontaktperson så kan ni komma närmare överens om saken.

Kom ihåg att berätta om Egentliga Finlands partnerskapsforum för dina egna samarbetspartner. Använd partnerskapsforumets logo och vår gemensamma hashtag #vskumppanuus på sociala medier, och eventuellt nätverkets egna taggar. På det sättet blir vår verksamhet lättare att hitta och vi kan visa vad vi kan i Egentliga Finland!