Siirry sisältöön
Haku

På denna sida hittar du information om lediga jobb vid Egentliga Finlands förbund. Följ också gärna vår LinkedIn-sida.

Förbundet som arbetsplats

Egentliga Finlands förbund är en samkommun som betjänar Finlands tredje största landskap. Landskapet består av 27 kommuner, där det bor cirka 480 000 personer. Vi är en sammanförande och initierande kraft i landskapet. Vi är regionens starka röst och den bästa bundsförvanten såväl för våra intressentgrupper som för varandra. I centrum av vårt arbete är den lagstadgade utvecklingen av och framtidsplaneringen för Egentliga Finland, i samarbete med kommuner, högskolor, myndigheter, företag och organisationer.

Landskapsförbundet erbjuder en utsiktsplats såväl för regionala som för gränsöverskridande planerings- och utvecklingsuppgifter. De största utmaningarna i den nära framtiden kommer att vara förnyelse och digitalisering av landskapsplanläggning när markanvändnings- och bygglagen förändras.

Egentliga Finlands förbund är en pålitlig arbetsgivare, här har du trevliga kollegor och goda tjänsteförmåner samt moderna arbetsmetoder och redskap så att du kan arbeta på ett flexibelt och mångsidigt sätt.

Vill du också bli den bästa bundsförvanten? Bekanta dig med våra värderingar och mål!