Siirry sisältöön
Haku

Välttelystä vastuunkantoon – järjestöjen työsarka ilmastotoimien reilussa kohdentamisessa

Hyväntuulisia ihmisiä kävelee Kuralan kylämäen maisemassa Turussa

Ilmastonmuutosta pyritään hillitsemään ja siihen sopeutumaan erilaisin toimin. Kuuluuko kaikki vastuu yhteiskunnalle ja yrityksille, vai onko järjestöillä ja yhdistyksillä roolia ilmastotoimien edistämisessä? Entä pitäisikö yksilön luopua lomalennoistaan?

Luontopolitiikan dosentti Niko Humalisto puhuu ilmastotoimijuudesta ja ilmastojohtajuudesta, ja niihin liittyvästä vastuunjaosta poliittisessa päätöksenteossa, sekä järjestöjen ja yhdistysten roolista vastuullisuusjärjestelyjen kehittämisessä.

Maanantaina 22.4.2024 klo 13–16 Varsinais-Suomen liitossa, Turussa, järjestettävä tilaisuus on avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tilaisuus on tarkoitettu kansalaisyhteiskunnan toiminnasta ja ilmastotyöstä kiinnostuneille.

Tämän tulevaisuusmaanantai-tilaisuuden järjestää yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuksen seuran Turun paikallisryhmä ja Varsinais-Suomen Maakunnan yhteistyöryhmän järjestöjaosto. Tilaisuus on osa Kumppanuuden juhlavuotta 2024. Tutustu myös maaliskuussa järjestettävään Tulevaisuuskestävyyttä kansalaistoiminnalla -tilaisuuteen!

Lisätietoja: