Siirry sisältöön
Haku

Tulevaisuuskestävyyttä kansalaistoiminnalla

Hyväntuulisia ihmisiä kävelee Kuralan kylämäen maisemassa Turussa

Onko vapaalla kansalaistoiminnalla mahdollisuuksia vaikuttaa yhteiskunnan tulevaan kehitykseen ja jos on, niin mitkä ovat sen keinot? Ja toisaalta, millaista on tulevaisuuden kansalaistoiminta? Tarvitaanko perinteisiä yhdistyksiä enää?

Yhteiskunnan monimuotoistuminen ja murrokset haastavat perinteistä kansalaistoimintaa mutta avaavat sille samaan aikaan uusia mahdollisuuksia. Miten kansalaistoiminnalla voidaan rakentaa yhteiskunnan tulevaisuuskestävyyttä? Kansalaisareenan Kohti tulevaa -hankkeen tulevaisuusasiantuntija, projektipäällikkö Hazel Salminen puhuu muutosilmiöistä kansalaistoiminnan kentällä.

Maanantaina 25.3. klo 13–16 Varsinais-Suomen liitossa, Turussa, järjestettävä tilaisuus on avoin ja maksuton, mutta vaatii ilmoittautumisen. Tilaisuus on tarkoitettu kansalaisyhteiskunnan toiminnasta ja sen tulevaisuuskestävyyden kehittämisestä kiinnostuneille.

Tämän tulevaisuusmaanantai-tilaisuuden järjestää yhteistyössä Tulevaisuuden tutkimuksen seuran Turun paikallisryhmä ja Varsinais-Suomen Maakunnan yhteistyöryhmän järjestöjaosto. Tilaisuus on osa Kumppanuuden juhlavuotta 2024. Tutustu myös huhtikuussa järjestettävään Välttelystä vastuunkantoon – järjestöjen työsarka ilmastotoimien reilussa kohdentamisessa – tilaisuuteen!

Ilmoittautuminen tilaisuuteen on suljettu 20.3.2024.

Lisätietoja: