Siirry sisältöön
Haku

Minun lähiluontoni, 3. työpaja

Minun lähiluontoni -työpajat tuovat näistä asioista kiinnostuneet, Uudessakaupungissa toimivat tahot yhteen. 

Työpajoissa luodaan visio tulevaisuuden Uudestakaupungista, jossa kunta, asukkaat, yhdistykset ja yritykset toimivat yhdessä ja yhteisöllisesti lähiluonnon monimuotoisuuden tukemiseksi. Vision lisäksi luomme murrospolun, jota seuraamalla visiosta tehdään totta. 

Työpajat ovat kutsutilaisuuksia. Jos haluat kuulla lisää tai olet kiinnostunut osallistumisesta, ota yhteyttä hankkeen projektikoordinaattoriin. Työpajojen jälkeen käynnistetään yhteisen kestävyystyön kokeiluja, joista kerromme lisää myöhemmin.

Työpajat toteuttaa We make transition! Kohti kestävämpää yhteiskuntaa kansalaisyhteiskunnan ja julkisen sektorin yhteistyöllä -hanke. Kyseessä on kansainvälinen projekti, jota toteuttavat Varsinais-Suomessa Varsinais-Suomen liitto sekä liitännäisjäsenet Kemiönsaaren kunta, Uudenkaupungin kaupunki, Ukipolis Oy sekä Varsinais-Suomen Kylät ry. Kemiönsaari ja Uusikaupunki ovat maakunnallisen toteutuksen pilottikohteita. Hanke tukee Uudessakaupungissa kunnan ympäristötyötä, ilmasto-ohjelman valmistelua sekä asukkaiden ja yhdistysten osallisuuden kehittämistä. Hanketta osarahoittaa Euroopan unioni osana Interreg Baltic Sea Region -rahoitusohjelmaa.    

Henna Salminen

projektikoordinaattori

+358 40 569 3554