Siirry sisältöön
Haku

Varsinais-Suomen liiton tehtävä on suunnitella ja kehittää maakuntaa monin eri tavoin yhdessä maakunnan toimijoiden kanssa. Työtä suuntaavat erilaiset strategiat ja asiakirjat, jotka ovat asiantuntijoiden välisen jokapäiväisen yhteistyön selkäranka. Varsinainen tulos syntyy kuitenkin yhteistyöstä ja kumppanuudesta – siitä kun asiakirjojen tavoitteita viedään yhdessä eteenpäin. Meistä tämä työ on vaikuttavinta kun se tehdään avoimesti ja järjestelmällisesti yhdessä, ja siihen on kaikkien helppo tulla mukaan.

Siksi me olemme rakentaneet Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin. Kumppanuusfoorumi kokoaa tiedon Varsinais-Suomessa toimivista verkostoista, työryhmistä ja ajankohtaisista aiheista maakuntastrategian ja meille tärkeiden teemojen ympärillä. Teemoja on monia, ja voit tutustua niihin kaikkiin näillä sivuillamme. Saat kokonaiskuvan helposti kun klikkaat ylävalikosta Kumppanuus-otsikosta aukeavan valikon auki.

Me haluamme, että Varsinais-Suomessa tehtävä yhteistyö ja kumppanuus näkyy ja kuuluu

Me Varsinais-Suomen liitossa panostamme verkostojen toiminnan tukemiseen ja kehitämme jatkuvasti keinoja seurata ja viestiä työstä yhä paremmin. Haluamme olla paras liittolainen yhteistyökumppaneillemme. Kumppanuustyöstä vastaa maakunnan liiton sisäinen kumppanuustiimi.

Tiimin vetäjä: kehittämispäällikkö Salla-Maria Lauttamäki (tiimin vetovastuu, maakuntastrategia, kumppanuusfoorumi, älykäs erikoistuminen, järjestöt), salla-maria.lauttamaki(at)varsinais-suomi.fi.

– Virpi Mamia, maakunta-arkkitehti
– Petteri Partanen, elinkeinopäällikkö
– Jenni Suominen, erikoissuunnittelija (kansainväliset asiat)
– Jaana Salonen, tiedonhallinnan suunnittelija
– Antti Vasanen, tietopalvelupäällikkö

Meidät tavoitat sähköpostitse: etunimi.sukunimi(at)varsinais-suomi.fi .

Osallistujan – kumppanimme – näkökulmasta uskomme, että Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumin verkostojen laaja asiantuntijaverkosto tuo ideoita, näkyvyyttä ja mahdollisuuksia niin yhteiselle työllemme kuin yksittäisten toimijoiden onnistumisille.

Ota yhteyttä!

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761