Siirry sisältöön
Haku

Kenen ratkaisut avaavat kumppanuuden solmut nopeimmin? Milloin kumppanuus kantaa pisimmälle? Minkälainen on Sinun joukkueesi kumppanuuspolku?

Kutsumme Sinut mukaan kilpailuun, joka testaa, vahvistaa ja rakentaa varsinaissuomalaista kumppanuutta niin kilpailuun osallistuvien joukkueiden sisällä kuin välilläkin. Kumppanuusgamesissa tarvitaan uteliaisuutta, nokkeluutta ja yhteistyökykyä, eli niitä samoja taitoja, joilla työmme maakunnan parhaaksi kantaa hedelmää!

20.8.
KumppanuusGames 2024 Kupittaanpuistossa, Turussa

KumppanuusGames 2024 on leikkimielinen joukkuekilpailu kumppanuustyön konkareille ja kumppanuudesta kiinnostuneille. Kisat järjestetään tiistaina 20.8.2024 klo 14-16 Kupittaanpuistossa, Turussa, tai sateen sattuessa Varsinais-Suomen liiton toimistolla.

Kumppanuusgames on avoin varsinaissuomalaisissa kumppanuusverkostoissa toimiville asiantuntijoille. Joukkueet voivat koostua yhden organisaation työntekijöistä, tietyn verkoston tai alueen aktiiveista tai yksinkertaisesti hyvistä työkavereista!

Osallistuminen on maksutonta eikä vaadi osallistujilta mitään välineistöä tai valmistautumista. Järjestäjä tarjoaa osallistujille virvokkeita kisan lomassa.

Voittajajoukkue palkitaan ja kaikki kisaajat saavat osallistujadiplomin! Kokoa siis pian oma 3-5 hengen joukkueesi tai tutustu jo ilmoittautuneisiin joukkueisiin! Ilmoittautuminen suljetaan 14.8.2024 klo 18.

Lähde mukaan hauskanpitoon uteliain mielin – kumppanuuskettu Kelpo suosittelee!

Joukkuelistaa täydentyy 14.8.2024 saakka!

Yrittäjät

Joukkueen supervoima: yrittäjämäinen asenne ja yhteistyötaidot

Joukkueenjohtaja: Johanna Vainio, Varsinais-Suomen Yrittäjät ry

Jäseniä yhteensä: 3 henkeä

Ravakat Leaderit

Joukkueen supervoima: ruohonjuuritasolle levinneet lonkerot

Joukkueenjohtaja: Ulla Kallio, Leader Ravakka

Jäseniä yhteensä: 4 henkeä

AmmatillisetAsiantuntijat

Joukkueen supervoima: visionäärinen yhteistyökyky

Joukkueenjohtaja: Olli Vuorinen, Raseko Raision seudun koulutuskuntayhtymä

Jäseniä yhteensä: 5 henkeä

Kumppanuusgames on osa Varsinais-Suomen kumppanuuden juhlavuoden 2024 ohjelmaa ja sen suojelijana toimii kumppanuuskettu Kelpo.

Lisätietoja:

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761

Kirsi Stjernberg

Kirsi Stjernberg

viestintäpäällikkö

+358 40 551 3120