Siirry sisältöön
Haku

Ruokaketjun yritysten tulevaisuudennäkymät

Käyttäjä katsoo ruokalinjastolla valitsemansa ruoan tietoja mobiilipalvelusta.

”Tulevaisuuden Kehitystarpeet Varsinaissuomalaisessa ruokaketjussa” eli TuKeVa -hanke on tehnyt mittavat kartoitustyön varsinaissuomalaisten ruokaketjun yritysten parissa. Vuoden 2021 aikana tehtiin reilu 160 yrityshaastattelua, joiden tavoitteena oli selvittää alueen ruokaketjun yritysten tulevaisuudennäkymät ja kehittämistarpeet ja -toiveet. Haastatteluiden pohjalta koottiin SWOT -yhteenvetoraportit sekä maakunta- että seutukuntatasolla.

Varsinais-Suomen ruokaketjun yritysten tulevaisuuden näkymät -infotilaisuudessa esitellään yrityshaastatteluiden ja SWOT -yhteenvetojen keskeisimpiä tuloksia ja keskustellaan siitä, miten näihin havaintoihin pystyttäisiin eri toimijatasoilla vastaamaan. Tilaisuus on tarkoitettu yritysneuvojille ja -kehittäjille, rahoittajille ja muille asiasta kiinnostuneille.

Ilmoittaudu Ruokaketjun yritysten tulevaisuudennäkymät -tilaisuuteen 31.1. mennessä (linkki aukeaa Webropol-lomakkeeseen)

Ohjelma

13:00 Tervetuloa ja hankkeen esittely: Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus
13:10 Varsinais-Suomen ruokaketjun tulevaisuudennäkymät: Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus
13:40 Varsinais-Suomen seutukuntien ruokaketjun yritysten erityispiirteet ja keskeisimmät kehittämistarpeet
(10 min/seutukunta)

Keskustelua

TuKeVa -hanke toteuttaa Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelmaa 2014-2020 ja sitä rahoittavat Varsinais-Suomen ELY-keskus (80 %) ja hankkeen toteuttajat (20 %).

Lisätietoja:

Projektipäällikkö Johanna Mattila, Turun yliopiston Brahea-keskus, p. 040 565 8121 ja johanna.mattila@utu.fi .