Siirry sisältöön
Haku

LIH Open House -tapahtuma – paikkatiedosta uutta liiketoimintaa

Paikkatietoon perustuva yhteiskunta kehittyy ja uusiutuu kovaa vauhtia. Yhteistyöllä voimme vaikuttaa siihen, että paikkatieto-osaaminen ja työnantajan tarpeet kohtaavat tulevaisuudessakin!

Ensimmäinen Open house -tilaisuus Paikkatiedosta uutta liiketoimintaa, järjestetään Turussa 29.3.2023 klo 16-18. Tilaisuus on osa Location Innovation Hubia, jonka tavoite on laajentaa paikkatiedon hyötykäyttöä palveluissa ja teknologiassa ja tuottaa näiden avulla uusia hyötyjä yhteiskunnalle. Tapahtuma on myös osa Aluetietofoorumin iltaohjelmaa. Tapahtuman järjestää Lounaistieto yhteistyössä GeoForumin ja Turun yliopiston maantieteen ja geologian laitoksen kanssa.

Ohjelma

Tapahtuma on ilmainen kaikille! Ilmoittautuminen kuitenkin vaaditaan. Lisätietoja ja ilmoittautuminen Open House -tapahtumaan.

Yrityksen edustaja? Liity joukkoomme ja hanki syvempää ymmärrystä paikkatiedosta liiketoiminnan moottorina, tai tapaa asiantuntijoita ja opi, kuinka voit itse soveltaa paikkatietoteknologiaa yrityksessäsi.

Opiskelija? Tule kuulemaan, minkälaisia alan yrityksiä Suomesta löytyy ja minkälaista paikkatieto-osaamista Suomessa tarvitaan!

Lisätietoja:

Maiju Kärnä

Maiju Kähärä

verkostokoordinaattori

+358 40 528 7547