Siirry sisältöön
Haku

Kulttuurifoorumilla tapahtuu: kulttuurisen moninaisuuden koulutus

mustavalkoinen piirroskuva, jossa ihmiset tanssivat ja soittavat rumpua. Kuvassa teksti Kestävä kotiseutu ja moninaisuus.

Moninaisuus on mahdollisuus! Tervetuloa matkalle kohti inklusiivisempaa kotiseutua! Oletko koskaan pysähtynyt pohtimaan, miten elinympäristösi moninaisuus vaikuttaa omassa arjessasi? Moninaisuudesta keskustellaan juuri nyt paljon. Mistä niissä keskusteluissa oikeastaan on kyse ja miksi ne ovat tärkeitä?

Suomen Kotiseutuliitto tarjoaa moninaisuuskoulutuksen Varsinais-Suomen kulttuuri- ja järjestökentän toimijoille, alueen kotiseutuväelle sekä kaikille asiasta kiinnostuneille. Koulutuksessa moninaisuusasiantuntija Martina Marti johdattelee moninaisuuden ja yhdenvertaisuuden aihepiiriin ja tarjoaa keinoja oman moninaisuusosaamisen kehittämiseen – niin omassa elinympäristössä, ammatissa, kotiseututyössä kuin henkilökohtaisessa elämässä. Yhdessä koulutukseen osallistujien kanssa hän avaa moninaisen yhteiskunnan arvoja ja näyttää, miten jokainen voi huomioida moninaisuutta omassa toiminnassaan.

Ilmoittaudu tästä linkistä mukaan koulutukseen (avautuu uuteen välilehteen)

Lisätietoja:

Katri Koivisto

Katri Koivisto

erikoissuunnittelija

+358 40 025 1771