Siirry sisältöön
Haku

Järjestöfoorumi 2022: laadukkaalla työllä tulevaisuuteen

Kaksi ihmistä näyttää kameralle peukkua.

Marraskuussa on vihdoin aika tavata kasvotusten järjestöfoorumissa: tule kohtaamaan muita järjestötyöstä kiinnostuneita ja hakemaan uusia ideoita ja energiaa itsellesi! Illan aikana saamme työkaluja järjestöjen laatutoiminnan ja viestinnän kehittämiseen. Lisäksi olemme varanneet aikaa keskustelulle järjestöyhteistyön tulevaisuudesta Varsinais-Suomessa ja arvommepa vielä lopuksi läsnäolijoiden kesken pieniä lahjoja talvea piristämään!

Järjestöfoorumi on varsinaissuomalaisten järjestöjen yhteinen vuosittainen tapahtuma, joka on tarkoitettu kaikille varsinaissuomalaisille, joita kiinnostaa järjestötoiminta ja sen kehittäminen. Tervetulleita mukaan ovat myös kuntien ja yritysten päättäjät. Tilaisuus on avoin ja maksuton. Liedon kaupungintalon valtuustosali on esteetön. Tilaisuus järjestetään läsnätilaisuutena, mutta sen alkuosa on mahdollista kuunnella myös etänä.

Ohjelmassa muun muassa tervehdys Liedon kaupunginvaltuuston puheenjohtaja Juhani Pilpolalta, asiaa seurakehittämisestä Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n kehittämispäällikkö Marko Mäenpäältä sekä vinkkejä näkymiseen viestinnän asiantuntija Janica Vileniltä!

Kahvitarjoilu alkaa klo 16:30 ja ohjelma klo 17:00.

Lämpimästi tervetuloa!


Lisätietoja tarvittaessa:
Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän järjestöjaoston
puheenjohtaja Tauno Linkoranta (p. 044 303 9990 ja tauno.linkoranta@vskylat.fi) ja
sihteeri Salla-Maria Lauttamäki (p. 040 520 0761, salla-maria.lauttamaki@varsinais-suomi.fi)