Siirry sisältöön
Haku

Flavoria Innovation Festivalin kick-off tapahtuma

Tervetuloa Flavoria Innovation Festival kick off –tapahtumaan 14.11. klo 12:15!

Flavoria Innovation Festival on viikon kestävä innovaatiotapahtuma, jossa opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan aitoja yritysmaailman haasteita. Viikko käynnistetään maanantaina 14.11. kaikille avoimella avausohjelmalla, jonka jälkeen opiskelijatiimit pääsevät aloittamaan työskentelynsä. Tapahtumaan on ennakkoilmoittautuminen, ja toivotamme kaikki aiheesta kiinnostuneet osallistumaan avaukseen.

Innovaatioviikon avaustapahtumassa kuulemme lisää viikon taustoista sekä mukana olevista yrityshaasteista – tänä vuonna opiskelijatiimit pääsevät ratkomaan Leipomo Rostenin, Jalostajan sekä Sodexon esittämiä haasteita. Opiskelijoita innovaatioviikolle on kutsuttu monialaisesti Turun yliopistosta, Turun ammattikorkeakoulusta, Åbo Akademista ja Ammattiopisto Liviasta.

Aiheeseen herättelevät tapahtuman vierailevat puhujat sarjayrittäjä Ronny Eriksson ja työelämäprofessori Reetta Kivelä. Eriksson avaa puheenvuorossaan polkua ideasta innovaatioksi, ja Kivelä ruokaketjun haasteista sekä toimintatapojen kehityksestä ilmastotavoitteiden saavuttamiseksi. Tilaisuuden päätteeksi on varattu aikaa kahvitarjoilulle ja vapaalle keskustelulle. Ohjelma on englanniksi.

Lisätiedot ja ilmoittautuminen Flavoria Innovation Festivalin kick-off tapahtumaan

For the full program and registration, visit our website

Innovaatioviikon järjestää VarsiFood-hanke yhteistyössä monialaisen Flavoria-tutkimusalustan ja Turun yliopiston kauppakorkeakoulun kanssa. VarsiFood-hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lisätiedot: Emmi Järvi, VarsiFoodin ja Flavorian viestintä (emjuja@utu.fi)