Siirry sisältöön
Haku

Yhteistyöllä resilienssiä – keskustelu Turun Eurooppa-foorumissa

Avointa keskustelua Suomen ja Euroopan tulevaisuudesta käydään tänäkin vuonna Eurooppa-foorumissa 24.–26. elokuuta Turussa.

Tämän vuoden Eurooppa-foorumin teemana on Suomen ja EU:n asema osana muuttuvaa kansainvälistä järjestystä. Eurooppa-foorumin ohjelma löytyy osoitteesta: Europe Forum – Eurooppa-foorumi

Foorumin ensimmäisenä päivänä 24.8.2022, Varsinais-Suomen liitto ja Turun ammattikorkeakoulu järjestävät tilaisuuden Kaupunginteatterin lämpiössä. Tilaisuudessa paneudutaan yhteiskunnan resilienssikykyyn eli miten yhteiskunta kykenee joustavuuteen, uusien ratkaisujen ja ajatusmallien käyttöönottoon sekä tulevaisuudenuskon luomiseen jatkuvasti muuttuvassa maailmassa. Puolitoistatuntisessa sessiossa pohditaan, miten yksilön, yhteisön, yrityksen ja yhteiskunnan muutoskykyä voidaan edistää kansainvälisellä yhteistyöllä. Muutoskyky näkyy esimerkeissä onnistuneista EU-projekteista ja alueiden kansainvälisessä järjestöyhteistyössä. Kuulemme yhteistyön ja positiivisen kehittämisen tuloksista ja siitä, miten yhteistyöllä saadaan parhaat tulokset resilienssin kasvattamiseksi.

Monipuolinen elinkeinorakenne sekä kansainvälisesti verkottuneet osaajat takaavat alueen muutosjoustavuuden nopeissa kansallisissa ja kansainvälisissä toimintaympäristön muutoksissa.

– Kari Häkämies

Lisätietoja ilmoittautumisesta elokuussa Eurooppa-foorumin sivuilta, mutta varaa aika jo kalenteristasi!

Kysyttävää?

Sami Heinonen

Sami Heinonen

saaristo- ja maaseutuasiamies

+358 400 413 704