Siirry sisältöön
Haku

Etelä-Suomi Euroopassa keskustelu Turun Eurooppa-foorumissa

Näistä aiheista keskustellaan torstaina 29.8.2024 klo 13.30 – 14.15 Turun kaupunginteatterin Sopukassa, Etelä-Suomen maakuntien yhteisessä tilaisuudessa osana Turun Eurooppa-foorumia.

Keskustelemassa ovat Euroopan parlamentin jäsenet Li Andersson (vas.), Eero Heinäluoma (sd.) sekä Päijät-Hämeen maakuntajohtaja Niina Pautola-Mol. (Ohjelmaan ja sen painotuksiin voi vielä tulla tarkennuksia).

Etelä-Karjalan, Kymenlaakson, Päijät-Hämeen, Uudenmaan ja Varsinais-Suomen liitot julkaisevat tilaisuudessa yhteisen vastuulliseen tulevaisuuteen tähtäävän Etelä-Suomen vision 2040. Visio pohjaa maakuntien vahvuuksiin, talouden nivomiseen kansainväliseen kestävään kasvuun ja kokonaisturvallisuuteen.

Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi seuraamaan tilaisuuttamme ja osallistumaan samalla myös koko Eurooppa-foorumin mielenkiintoiseen ohjelmaan.

Eurooppa-foorumi järjestetään jo seitsemättä kertaa 28.8. – 30.8. Teemana on Euroopan turvallinen tulevaisuus.

Tänä vuonna Eurooppa-foorumissa ei ole tapahtumakohtaista ilmoittautumista. Ilmoittautuminen on päiväkohtainen ja tilaisuudet täytetään saapumisjärjestyksessä. Paikan päällä osallistuvien on ilmoittauduttava mukaan tapahtumaan. Voit myös osallistua keskusteluun verkossa; kaikki ohjelmat lähetetään suorina lähetyksinä.

Yleisöilmoittautuminen Eurooppa-foorumiin avataan elokuussa.

Koko Eurooppa-foorumin ohjelmaan voit tutustua foorumin omalla sivulla

Tutustu ohjelmaan

Lisätietoja:

Malla Rannikko-Laine

Malla Rannikko-Laine

vt. edunvalvontajohtaja

+ 358 40 721 3429