Siirry sisältöön
Haku

Kv osaaja! Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen?

Nyt meillä olisi auki hieno tilaisuus kansainvälisestä yhteistyöstä kiinnostuneelle asiantuntijalle!

Haemme aluekehittämisen vastuualueelle kansainvälisistä asioista vastaavaa erikoissuunnittelijaa. Erikoissuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. maakunnan liiton kansainvälisiin asioihin liittyvät koordinointi -, sidosryhmä-, viestintä- ja verkostotehtävät sekä erilaisten kansainvälisten tilaisuuksien ja tekstien valmistelutehtävät. 

Tehtävä on määräaikainen ja se täytetään ajalle 22.8.2022-31.5.2024 (opintovapaasijaisuus). Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa.

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme hyvää suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Arvostamme aktiivista työotetta ja Varsinais-Suomen toimintaympäristön tuntemusta sekä kokemusta kansainvälisten tehtävien hoitamisesta. 

Tarjoamme sinulle:

Varsinais-Suomen liitto työpaikkana

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 800 euroa/kk (+ mahdolliset työkokemuslisät).  Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi/motivaatiokirjeesi ja ajantasaisen CV:n meille tperjantaihin 28.5.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi

Haluatko kysyä tehtävästä tarkemmin?

Tarja Nuotio

Tarja Nuotio

aluekehitysjohtaja

+358 40 506 3715