Siirry sisältöön
Haku

En fest för partnerskapet

År 2024 är 10-årsjubileumsåret för partnerskapsarbetet i Egentliga Finland. Då firar vi de människor och nätverk som arbetar tillsammans för att genomföra landskapsstrategin i Egentliga Finland.

Nu är det rätt tid att reflektera över vad partnerskap betyder för oss idag.  

Evenemanget Kumppanuuden juhlaa! (En fest för partnerskapet!) inleder jubileumsåret tisdag 13.2.2024 i Åbo och ger oss underlag för diskussion. Vi utforskar partnerskap genom framgångar och lärdomar samt de färdigheter som behövs för det. Tillsammans identifierar vi sätt att djärvt lyfta partnerskapsarbetet till nästa nivå. Kari Häkämies reflekterar de gångna åren av parnterskapsarbetet. Pauli Aalto-Setälä, Terhi Källi, Jukka Käyhkö och Mari Leppänen diskuterar hur vi kan utveckla parnterskapet vidare och beakta dagens möjligheter och  utmaningar på bästa möjliga sätt.

Huvudtalare är Helena Åhman, arbetslivsprofessor i Åbo handelhögskolan, som kommer att tala om samtalsintelligens och situationsmedvetenhet i interaktionssituationer. Evenemanget leds av journalisten och arbetslivsprofessorn, humanistiska fakultetet i Åbo universitet, Riitta Monto.

Evenemanget är redan fullbokat, och vi är glada för det stora intresset som det har väckt.

Mer information:

Salla-Maria Lauttamäki

utvecklingschef

+358 40 520 0761

Kirsi Stjernberg

Kommunikationschef

+358 40 551 3120