Siirry sisältöön
Haku

Kumppanuuden juhlaa!

Vuosi 2024 on varsinaissuomalaisen kumppanuustyön 10-vuotisjuhlavuosi. Silloin juhlitaan ihmisiä ja verkostoja, jotka yhdessä toteuttavat maakuntastrategiaa Varsinais-Suomessa. Nyt on oikea hetki pohtia, mitä kumppanuus meille tänään tarkoittaa.  

Kumppanuuden juhlaa! -tilaisuus käynnistää juhlavuoden tiistaina 13.2.2024 Turussa ja tarjoaa meille eväitä keskusteluun. Tutkimme kumppanuutta onnistumisten, oppien ja siinä tarvittavien taitojen kautta. Yhdessä tunnistamme keinoja päivittää kumppanuustyö rohkeasti seuraavalle tasolle.   

Tilaisuudessa meillä on ilo kuulla Kari Häkämiehen näkemys kuluneista kumppanuusvuosista, sekä Pauli Aalto-Setälän, Terhi Källin, Jukka Käyhkön ja Mari Leppäsen keskustelu uudistuvasta kumppanuustyöstä. Lisäksi syvennymme kumppanuuden ytimessä olevien keskusteluälykkyyden ja kohtaamisen taidon kysymyksiin Helena Åhmanin johdatuksella. Verkostoidumme, tapaamme toisiamme ja vaihdamme kuulumisia. Läpi tilaisuuden meidät luotsaa Riitta Monto.

Kumppanuuden juhla on tarkoitettu varsinaissuomalaisille kumppanuustyöstä kiinnostuneille ja siinä mukana oleville toimijoille: esimerkiksi kuntien, korkeakoulujen, kehittämisorganisaatioiden, virastojen, yhdistysten, järjestöjen ja yritysten edustajille. Tervetulleita ovat niin asiantuntijat, organisaatioiden aktiivit, luottamushenkilöt kuin esimerkiksi median edustajat.

Tilaisuus on herättänyt ilahduttavasti kiinnostusta ja on täynnä. Ilmoittautuminen on päättynyt. Tilaisuus järjestetään ainoastaan läsnätilaisuutena.

Käytännön vinkkejä tapahtumaan saapuvalle

Lisätietoja:

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761

Kirsi Stjernberg

Kirsi Stjernberg

viestintäpäällikkö

+358 40 551 3120