Siirry sisältöön
Haku

Bli ledare till Finlands mångsidigaste landskapsförbund

I Egentliga Finland hittar du lugnet i världens vackraste skärgård, urban puls, kreativitet och idrottsglädje, historiens vingslag, modern spetskompetens och studerandestädernas energi. Och dessutom oss, de bästa bundsförvanterna, som det är en glädje att arbeta med och utveckla landskapet tillsammans med!

Landskapsdirektören leder en internationell arbetsgemenskap på cirka 80 experter. Landskapsförbundet svarar för regional utveckling, landskapsplanläggning samt landskapets intressebevakning och internationella uppgifter. Våra värden är ljust, fritt, starkt och säkert.

Utbildning och arbetserfarenhet som krävs

Den som väljs till tjänsten som landskapsdirektör förväntas ha en lämplig högre högskoleexamen och god praktisk erfarenhet av de uppgifter som ingår i landskapsförbundets verksamhetsområde samt ledarskapserfarenhet.

Dessutom värdesätter vi

Goda färdigheter inom interaktion, nätverkande och framträdande är meriterande. 

Egentliga Finland är ett tvåspråkigt landskap. Som bäst utvecklar vi även starkt vårt samarbete med Sverige. Av denna anledning ses goda kunskaper i svenska som en merit för uppgiften. På grund av uppgiftens internationella karaktär ses även flytande kunskaper i engelska som en merit.


Tjänsten som landskapsdirektör tillsätts tills vidare från och med 1.10.2024 eller enligt överenskommelse. På tjänsten tillämpas en sex månaders prövotid. Totallönen för tjänsten är 11 000 euro/månad + telefonförmån. Den som väljs till tjänsten ska förete ett godkänt läkarutlåtande om sin hälsa innan tjänsten tillträds. 

Ansökningstiden är förlängd till 5.-2.4.2024 och också samtyckesprocess har införts. En fritt formulerad ansökan jämte meritförteckning inlämnas till Egentliga Finlands förbunds registratorskontor (kirjaamo@varsinais-suomi.fi) före 2.4. kl. 15.00. Sökande som tidigare ansökt om tjänsten inom den angivna tidsfristen beaktas utan en ny ansökan.

Mer information:

Landskapsstyrelsens ordförande Ville Valkonen, ville.valkonen@eduskunta.fi, tfn 044 567 2201

Mer information om ansökningsprocessen ges av regionutvecklingsdirektör Tarja Nuotio, tarja.nuotio@varsinais-suomi.fi, tfn 040 506 3715