Siirry sisältöön
Haku

Virtuaaliset metsäaamukahvit alkavat

Männynneulasia

Varsinais-Suomen metsät tarjoavat paljon uusia kestäviä mahdollisuuksia biotalouden, elintarvikkeiden ja virkistyksen edistämiseen. Uudet toimintatavat edellyttävät tiedonvaihtoa ja uteliaisuutta uuden kokeiluun. Varsinais-Suomen maakuntastrategiassa niin hiilensidonta, uuden elintarvikeketjun mahdollisuudet, virkistyskäytön monipuolistaminen ja luonnonvarojen kestävän käyttö, on nähty isona mahdollisuutena maakunnassamme. Yksi tärkeä ja keskeinen toimintatapa on alueellisen metsäohjelman kautta tehtävä yhteistyö.

Suomen metsäkeskus järjestää osana Lounais-Suomen metsäohjelmaa 2021-2025 viisi metsäteemaista, virtuaalista aamukahvitilaisuutta helmi-kesäkuussa 2022. Tilaisuudet on suunnattu Varsinais-Suomen ja Satakunnan metsänomistajille ja alueellisille toimijoille sekä kaikille muille ajankohtaisista metsäaiheista kiinnostuneille. Vieraina aamukahveilla on kunkin aiheen asiantuntijoita ja yrittäjiä.

Virtuaaliset aamukahvitilaisuudet järjestetään kerran kuussa torstaisin klo 8.30-9.15 Teamsin välityksellä ja ne ovat osallistujille maksuttomia. Tilaisuudet ovat vuorovaikutteisia ja osallistujilla on mahdollisuus esittää kysymyksiä chatissä. Ilmoittautumisen yhteydessä voi jättää myös ennakkokysymyksiä.

Lue lisää virtuaalisista aamukahvitilaisuuksista:

10.2. Metsäala tarvitsee osaajia!
10.3. Onko suometsänhoitoa tarvetta uudistaa?
7.4. Hiilinielut kasvuun metsittämällä
5.5. Kerkkiä ja männyn kuorta – luonnontuotteista liiketoimintaa
9.6. Riistametsänhoidosta eväitä luontokadon pysäyttämiseen

Lisätietoja