Siirry sisältöön
Haku

Valoisasti, vapaasti, varmasti ja voimakkaasti – päivitimme liiton arvot ja nostimme ne toimiston seinille

Me Varsinais-Suomen liitossa haluamme tehdä töitä valoisasti, vapaasti, voimakkaasti ja varmasti. Nyt saamme ihailla näitä arvoja myös toimistomme seinillä, kun arvokuvituksista teetettiin upeat vaneriset taulut muutamaan kokoushuoneeseemme.

Arvokuvituksia pääsevät ihailemaan eri neukkareissa sekä kokouskeskukseemme tulevat vieraat, että oma henkilökuntamme.

Päivitimme arvojamme talven ja kevään 2023 aikana. Samalla vuonna 2020 ensimmäistä kertaa laadittuun strategiaamme kerättiin tulokset strategiakauden ensimmäiseltä puolikkaalta, päivitettiin tilannekuvaa ja asetettin uudet työlistat loppukauden käytännön toteutukselle vuoteen 2025 saakka.

Teetimme arvokuvista myös tarroja. Helppo ja kiva keino pitää arvot mielessä :).

Arvomme ovat:

Valoisasti

Me liittolaiset kohtaamme toisemme ja uuden valoisasti. Olemme ystävällisiä, huomaavaisia ja kunnioitamme työkaveriamme. Arvostamme osaamistamme ja luotamme itseemme. Kuuntelemme ja annamme toisillemme palautetta. Opimme kokemuksistamme ja ennakoimme.

Vapaasti

Me liittolaiset kehitämme vapaasti. Heittäydymme, kokeilemme ja muuntaudumme tilanteiden mukaan. Toimimme läpinäkyvästi, avoimesti ja uteliaasti, ja näemme erilaiset mielipiteet rikkautena. Me avaamme rohkeasti uusia näkökulmia.

Voimakkaasti

Me liittolaiset kokoamme voimaa ja toimimme vaikuttavasti yhdessä. Tunnemme työkaveriemme ja sidosryhmiemme vahvuudet. Verkostoidumme taitavasti ja rakennamme kestävää kumppanuutta.

Varmasti

Me liittolaiset olemme varma, vastuullinen ja turvallinen kumppani. Olemme aina työkaverin ja yhteistyökumppanimme luottamuksen arvoisia. Jaamme asiantuntijuutemme ja kokemuksemme myös muiden käyttöön.