Siirry sisältöön
Haku

Tule meille projektisuunnittelijaksi MSP-Green-hankkeeseen

Liiton työntekijät tarkastelevat karttatulostetta yhdessä

Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen?

Varsinais-Suomen liitto hakee projektisuunnittelijaa merialuesuunnittelun kansainväliseen MSP-GREEN-hankkeeseen ajalle 1.12.2022 – 31.10.2024. 

Varsinais-Suomen liitto toimii kahdeksan rannikon maakunnan liiton merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaatioliittona. Merialuesuunnittelulla edistetään meriympäristön hyvän tilan saavuttamista, yhteensovitetaan merellisiä toimintoja ja edistetään kestävää sinistä taloutta. Toimit yhteistyössä merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaattorin kanssa ja työsi tukee Suomen merialuesuunnitteluyhteistyötä.  

MSP-GREEN -hankkeessa (Maritime Spatial Planning as enabler of the European Green Deal) tarkastellaan merialuesuunnittelun keinoja vastata Euroopan vihreän kehityksen ohjelman tavoitteisiin, kuten ilmastonmuutoksen hallintaan ja kestävään merelliseen ruoantuotantoon. Hankkeessa toteutetaan tapaustutkimuksia yhteistyössä kaikkien Euroopan merialueiden kanssa. Hankkeen partnerimaat ovat Suomen lisäksi Italia, Espanja, Ranska, Bulgaria ja Latvia. 

Työssäsi vastaat:

Tehtävän kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Työssä menestyminen edellyttää erinomaista suomen ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Merialuesuunnittelun substanssiosaaminen, kokemus hanketyöstä, muu kielitaito, sekä paikkatieto-osaaminen katsotaan hakijalle eduksi. Työ edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja laajemmin hanketyön merkeissä koko Euroopan laajuisesti. 

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 238,05 euroa/kk (sekä mahdolliset TS:n mukaiset ammattialalisä ja henkilökohtainen lisä). Tehtävä on määräaikainen ja kestää hankkeen loppuun 31.10.2024. Työ alkaa 1.12.2022 tai sopimuksen mukaan. Toimisto sijaitsee Turussa, ja etätyö on mahdollista. 

Lähetä hakemuksesi ansioluettelon kanssa 4.11.2022 klo 15:00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi. Haastattelut pyritään järjestämään viikoilla 45-46. 

Lisätietoja

Mari Pohja-Mykrä

Suomen merialuesuunnitteluyhteistyön koordinaattori

+358 41 550 8442