Siirry sisältöön
Haku

Meille töihin: kulttuurin kehittämiskoordinaattori

Nainen ja mies seisvat toimistohyllyjen vieressä ja katsovat kameraan iloisesti nauraen

Etsimme Varsinais-Suomen liittoon määräaikaista kehittämiskoordinaattoria alueellisen kulttuurin kehittämistehtävän, Varsinaista kulttuuria -hankkeen toteutukseen. Hankkeen tarkoituksena on vahvistaa ja tukea maakunnan kuntien kulttuuripalveluiden tuottamista sekä parantaa taiteilijoiden työskentelyedellytyksiä. Varsinais-Suomen liitto on hankkeen päätoteuttaja ja Turun kaupunki sen osatoteuttaja.

Kehittämiskoordinaattorin pääasiallisiin tehtäviin kuuluu:

Toivomme hakijalta tehtävään soveltuvaa koulutusta (esim. taide- tai kulttuurialan korkeakoulututkinto), kokemusta hanketyöskentelystä ja -koordinoinnista sekä Varsinais-Suomen kulttuurikentän tuntemusta. Eduksi katsomme kokemuksen kuntien kanssa työskentelystä sekä hyvän viestintäosaamisen ja kulttuurialan rahoitusmahdollisuuksien tuntemuksen.

Työ alkaa helmikuussa 2022 ja kestää 31.12.2023 asti. Työ on kokopäiväinen. Työsuhde on määräaikainen hankerahoituksen kestosta johtuen. Meillä on käytössä liukuva toimistotyöaika. Perehdytysjakson jälkeen työtehtäviä voi tehdä joustavasti myös etänä. Työ edellyttää vierailuja maakunnan kunnissa.

Edellytämme valittavalta henkilöltä hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito katsotaan eduksi.

Tarjoamme sinulle:

Varsinais-Suomen liitto työpaikkana

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka on 2860 euroa/kk (+ mahdolliset työkokemuslisät ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva lisä). Lisätietoja tehtävästä antaa erikoissuunnittelija Katri Koivisto etunimi.sukunimi@varsinais-suomi.fi tai puhelimitse to 27.1. ja ke 2.2. klo 9–11, p. 0400 251771.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 4.2.2022 klo 15.00 mennessä.