Siirry sisältöön
Haku

Maakuntajohtaja Kari Häkämiehelle Elinvoiman edistäjä -palkinto

Varsinais-Suomen Yrittäjät palkitsi lauantaina 18.11. Yrittäjägaalassa Logomossa Varsinais-Suomen maakuntajohtaja Kari Häkämiehen Elinvoiman edistäjä -palkinnolla.

Palkinnon kriteerit ovat yhteistyö yrittäjien kanssa, yritysten toimintaedellytysten edesauttaminen, yritysilmapiirin pitäminen avoimena ja luottamuksellisena sekä elinkeinoelämän ja yritysten tarpeiden tunnistaminen Varsinais-Suomessa.  

– Häkämies on edistänyt pitkäjänteisesti maakunnan elinvoimaa ja yrittämisen olosuhteita. Yhteistyö on ollut aina sujuvaa ja vuoropuhelu toimivaa. Maakuntajohtajalla on selkeä tahtotila parantaa yhteisillä tavoitteilla ja niiden aktiivisella seurannalla konkreettisesti yritysten toimintaedellytyksiä ja vahvistaa kuntien elinvoimaisuutta, perustelee valintaa Varsinais-Suomen yrittäjien toimitusjohtaja Hanna Munter.  

Hän kiitteli Häkämiestä palkintoa luovuttaessaan erityisesti siitä, että Varsinais-Suomen uuteen maakuntastrategiaan on kirjattu tavoite nostaa Varsinais-Suomi ykköseksi valtakunnallisessa maakuntien elinvoimavertailussa.  

– Olemme tänä vuonna entisestään syventäneet hyvää yhteistyötä maakuntaliiton kanssa. Konkreettisina yhteistyön esimerkkeinä mainittakoon toukokuussa yhdessä järjestetty alueellinen kunnallisjohdon seminaari ja sen yhteydessä Varsinais-Suomen liiton ja Varsinais-Suomen Yrittäjien solmima elinvoimalupaus. Lisäksi Varsinais-Suomen liitto on osaltaan edistänyt avoimempaa toimintaympäristöä ja ensimmäisenä maakuntaliittona avasi esimerkillisesti ostolaskudatansa, perustelee Munter valintaa.   

Lähde: Varsinais-Suomen yrittäjät