Siirry sisältöön
Haku

Kumppanuusfoorumi 2022 käynnistää yhteisen maakuntaohjelmakauden

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi kokoaa varsinaissuomalaiset toimijat ja verkostot vaikuttavan ja innostavan yhteistyön äärelle. Nyt kun yhteiset tavoitteemme on joulukuussa 2021 päivitetty uuteen maakuntastrategiaan, on aika päivittää myös toiminta!

Miten varmistamme, että Varsinais-Suomi on strategian mukaisesti kestävien kumppanuuksien maakunta? Miten toteutuu visiomme Varsinais-Suomesta, joka on vuonna 2040 hyvinvoiva, kasvuhakuinen ja tietoon perustuvien puhtaiden ratkaisujen tuottaja?

Kaikille maakunnan kehittämistyöstä kiinnostuneille ja siinä jo mukana oleville tarkoitettu Kumppanuusfoorumi 2022 käynnistää yhteisen maakuntaohjelmakauden tiistaina 14. kesäkuuta klo 9–12. Tilaisuudessa esitellään ja täydennetään kumppanuusverkostoissa koottua toteuttamisen tiekarttaa, pohditaan työn seurantaa ja katsotaan kumppanuutta uudesta näkökulmasta. Tilaisuus järjestetään läsnätilaisuutena.

Varaathan ajankohdan jo kalenteristasi, tarkemmat tiedot tilaisuudesta julkaistaan toukokuussa!

Varsinais-Suomen liitto on liittolaisesi kumppanuustyössä

Varsinais-Suomen maakuntaohjelma on osa maakuntastrategiaa, jonka maakuntavaltuusto hyväksyi joulukuussa 2021. Varsinais-Suomen liitto toimii liittolaisenasi strategiaa toteuttavassa kumppanuustyössä. Meidän tehtävämme on huolehtia, että varsinaissuomalaisten toimijoiden kestävälle kumppanuudelle on olemassa toimivat rakenteet ja väylät: koordinoimme ja seuraamme ohjelman toteutusta, kutsumme ryhmiä koolle, fasilitoimme, etsimme tietoa ja jaamme sitä, rahoitammekin.

Kevään aikana maakunnan liiton asiantuntijat tukevat omia verkostojaan ja työryhmiään toteuttamissuunnitelman askelien tunnistamisessa. Odotamme innolla yhteistä keskusteluamme kesäkuussa ja toivomme, että pääsemme tekemään kanssanne töitä taas hiukan uudella ja innostavalla tavalla!

Lisätietoja:

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761