Siirry sisältöön
Haku

Kumppanuus 10 vuotta – järjestetään yhdessä vuoden mittaiset synttärit! 

Hyvää varsinaissuomalaista huomista luodaan yhteisvoimin. Meille varsinaissuomalaisille yhdessä tekeminen tarkoittaa toimijoiden välistä kumppanuutta, johon voi luottaa ja joka kantaa: suunniteltua, pitkäjänteistä ja pysyvää maakunnallista tapaa ajatella ja toimia.  

Vuonna 2024 vietämme kumppanuustyön 10-vuotisjuhlavuotta. Silloin juhlitaan ihmisiä ja verkostoja, jotka yhdessä toteuttavat maakuntastrategiaan kirjattuja yhteisiä tavoitteitamme Varsinais-Suomessa. 

Tule mukaan juhlavuoteen 2024 – tee näkyväksi, viesti, järjestä tapahtuma

Juhlavuonna näymme erityisesti, kokoonnumme, innostumme, löydämme uutta ja vahvistamme vanhaa! Tule siis mukaan verkostotyöhön tai tuo oma verkostosi osaksi kumppanuusfoorumia!  

Haluamme myös esitellä juhlavuonna varsinaissuomalaisia verkostoja yhteisessä viestinnässämme. Voisiko teidän ryhmänne olla yksi esiin nostettavista? Ota meihin yhteyttä! 

Lisätietoa juhlavuodesta löydät tammikuussa verkkosivuiltamme. Lisäksi olet tervetullut avoimeen infoomme 9.1. 2024 klo 8.30 – 9.00. Silloin kerromme erityisesti osallistumisen tavoista. Tarkemmat tiedot infosta ja osallistumislinkin löydät Varsinais-Suomen liiton tapahtumakalenterista – ei ilmoittautumista!

Huom! Juhlavuoden yhteinen käynnistystilaisuus on tulossa helmikuussa, tutustu tarkemmin ja ilmoittaudu mukaan tapahtumasivulla.

Kysyttävää?

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761

Kirsi Stjernberg

Kirsi Stjernberg

viestintäpäällikkö

+358 40 551 3120