Siirry sisältöön
Haku

Kulttuurikeikkoja kuntiin – avoin tarjouskilpailu taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille

Kuvassa näkyy maalauksen yllä sivellintä pitelevä käsi

Mitä tarjoaisit 3450 eurolla?  Onko sinulla idea tapahtumasta tai toiminnasta, jonka haluaisit tarjota kuntien asukkaille? Haun tavoitteena on tarjota kuntiin monipuolista ja laadukasta kulttuuritoimintaa erityisesti alueille, joilla kulttuuritarjonta on vähäisempää. Varsinaista kulttuuria -kehittämistehtävä hakee taide- ja kulttuurisisältöjä, jotka innostavat eri-ikäisiä asukkaita tekemään, näkemään ja kuulemaan, kokemaan sekä kohtaamaan toisiaan. Toiminta on osallistujille maksutonta. Kehittämistehtävä ostaa palveluita kuntiin seutukunnittain niin, että ne toteutetaan 1.11.-15.12.2023 välisenä aikana. Taiteilijoilla ja luovan alan ammattilaisilla on mahdollisuus tarjota kulttuuri- ja taidesisältöjä 3450 euron (alv 0%) hinnalla.  

Tuotannot toteutetaan Varsinais-Suomen alueen kunnissa seutukunnittain, jotka ovat:  

Tarjouksella sitoudut toteuttamaan kulttuurisisältöä jokaisessa kunnassa yhden yllä mainitun seutukunnan sisällä. 

Mitä voi tarjota?

Voit tarjota tapahtumaa, työpajaa, esitystä, yhteisöllistä toimintaa jne. Erityisesti haetaan sisältöjä, jotka  

Ohjeita tarjoajalle

Hae toteuttajaksi joko jo olemassa olevalla palvelulla, valmiilla suunnitelmalla tai kertomalla omasta osaamisestasi, jota voit hyödyntää kulttuurisisältöjen toteutuksessa. Toteutustapaa ei ole rajattu, niitä voivat olla esimerkiksi tapahtumat, esiintymiset, osallistavat työpajat, tila- tai ympäristötaiteet, yhteinen tekeminen. Haemme sisältöjä useilta toimijoilta toisistaan erillisiin toteutuksiin.  

Tarjoaja vastaa toiminnan järjestämisestä ja kuluista, myös tarvittavasta tekniikasta. Kerro, millaiseen paikkaan ja tilaan toimintasi sopii. 

Varsinaista kulttuuria -kehittämistehtävä etsii toteutettavia ostopalveluita, kyseessä ei ole työsuhteinen toimeksianto tai avustus. Ostohinta on 3450 euroa (alv 0%). Valitut toimijat laskuttavat Varsinaista kulttuuria -kehittämistehtävää sisältöjen toteutuksesta. Summa sisältää kaikki toteutuksen kulut, kuten matkakulut, tarvittavan kaluston ja toteuttajat.  

Tarjoajana voi olla: 

Huom! Valittavalla toimijalla tulee olla y-tunnus, YEL-todistus ja lisäksi toimijan on oltava ennakkoperintärekisterissä. Laskutusta verokortilla ei hyväksytä.

Vain tällä hakulomakkeella (avautuu uuteen välilehteen) tehdyt tarjoukset hyväksytään. Tarjousten jättöaika päättyy 16.10.2023 klo 16. Valinnat ostopalveluista tehdään mahdollisimman pian tarjousten jättöajan päätyttyä. Valittujen kulttuurisisältöjen toteutusaika on 3.11.-10.12.2023. 

Valinta 

Valinnat seutukunnittain ostettavista palveluista tehdään tarjousten perusteella. Kunnat osallistuvat palveluiden valintaan.  Valintojen perusteina ovat  

Käytännön toteutus

Varsinaista kulttuuria -kehittämistehtävä ja tapahtumapaikkana olevien kuntien edustajat tekevät yhteistyötä valittujen tarjoajien (sisällöntuottajien) kanssa.  

Jätä tarjous tällä hakulomakkeella.

Varsinaista kulttuuria -hankkeen tavoitteena on tukea kuntien kulttuuripalvelujen tuottamista koko Varsinais-Suomen alueella. Kohderyhmänä ovat maakunnan kuntien kulttuurin viranhaltijat ja työntekijät sekä alueen kulttuurialan verkostot, taiteen ammattilaiset ja kuntiin kulttuuripalveluita tuottavat toimijat. Opetus- ja kulttuuriministeriön rahoittaman kehittämistehtävän toteuttajat ovat Varsinais-Suomen liitto ja Turun kaupungin vapaa-ajan palvelukokonaisuus. 

Lisätietoja sähköpostitse sekä seuraavina aikoina puhelimitse: 12.10. klo 13–15.30 ja 13.10. klo 9-11

Kuvassa näkyy maalauksen yllä sivellintä pitelevä käsi

Kulttuurikeikkoja kuntiin – avoin tarjouskilpailu taiteilijoille ja luovan alan ammattilaisille