Siirry sisältöön
Haku

Kesän Föli-yhteys Kuhankuonolle on käynnistynyt

Kesän jo perinteiseksi muodostunut Föli-yhteys Kurjenrahkan kansallispuistoon on käynnistynyt huhti-toukokuun vaihteessa. Linjat 21 ja 23 liikennöivät Kuhankuonolle lauantaisin, sunnuntaisin ja pyhäpäivinä aina 29.10. saakka, ja 5.6.–6.8. viikon ympäri. Viikonloppuisin yhteys kulkee kerran tunnissa ja arkisin parin tunnin välein. Tarkat aikataulut löydät täältä.

Bussipysäkin läheisyydestä lähtee useita lyhyempiä ja pidempiä reittejä, esimerkiksi suosittu Savojärven kierros. Reitteihin voi tutustua etukäteen Kuhankuonon retkeilyreitistö- ja virkistysalueyhdistyksen nettisivuilla. Reitistön moniin kansallispuiston ulkopuolisiin osiin pääsee Fölillä myös ympäri vuoden. Esimerkiksi linja 301 kuljettaa Rehtsuon reitin molempiin päihin.

Tänä vuonna yhteyden kansallispuistoon mahdollistavat Kuhankuonon retkeilyreitistö- ja virkistysalueyhdistys yhdessä Fölin, Turun kaupungin ja Varsinais-Suomen liiton kanssa. Yhdistyksen jäsenkunnat ovat Aura, Kaarina, Masku, Mynämäki, Nousiainen, Pöytyä, Raisio, Rusko ja Turku.