Siirry sisältöön
Haku

Tule meille palkanlaskijaksi!

hallintojohtaja ja toimialapäällikkö työpisteellä

Etsimme palkanlaskijaa Varsinais-Suomen liittoon määräaikaiseen työsuhteeseen.

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.  Olemme juuri muuttaneet uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Aurajoen rantaan.
Määräaikainen sijaisuus alkaa tammikuussa 2022 ja sen kesto on vähintään 30.11.2022 asti.

Työtehtäviisi kuuluvat esimerkiksi:


Toivomme sinulta tehtävään soveltuvaa pohjakoulutusta (esim. merkonomi/tradenomi) ja kokemusta palkkojen ja palkkioiden maksusta. Meillä on käytössä Populus- palkanlaskentaohjelma sekä taloushallinnon Pro Economica -ohjelma.

Työ edellyttää hyvää suomen kielen taitoa.

Meillä on käytössä liukuva työaika ja kertynyttä työaikasaldoa voi käyttää joustavasti pois hiljaisempana aikana. Perehdytysjakson jälkeen työtehtäviä voi tehdä joustavasti myös etänä useampanakin päivänä viikossa.

Tarjoamme sinulle 

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka on 2666 euroa/kk  (+ mahdolliset työkokemuslisät ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva lisä). Lisätietoja tehtävästä antaa hallintojohtaja Petra Määttänen petra.maattanen@varsinais-suomi.fi tai 0415025246.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 15.12.2021 klo 15.00 mennessä. Tehtävä täytetään heti soveltuvan hakijan löydyttyä.