Siirry sisältöön
Haku

Ehdota Aurora-mitalin saajaa 2022!

Pyöreä pronssinen mitali, jossa ihmisjoukko seisoo katsoen kohti nousevaa aurinkoa. Reunoilla teksti Kulttuuriteoista Varsinais-Suomen hyväksi.

Varsinais-Suomen liitto myöntää vuosittain Aurora-mitalin tunnustuksena maakunnan hyväksi tieteen, taiteen tai muun kulttuurityön alalla toimineelle henkilölle, yhteisölle tai viranomaiselle. Mitali voidaan myöntää myös Varsinais-Suomesta lähtöisin olevalle, valtakunnalliseen kulttuurityöhön merkittävällä tavalla osallistuneelle henkilölle.

Aloitteen mitalin myöntämisestä voi tehdä Varsinais-Suomen liiton jäsenkunta tai maakunnassa kulttuurityötä tekevä toimielin, seura tai kuka tahansa varsinaissuomalainen henkilö. Aloitteet käsitellään Varsinais-Suomen liiton kulttuuritoimikunnassa ja päätöksen mitalin myöntämisestä tekee Varsinais-Suomen liiton maakuntahallitus.

Vuodesta 1977 aina vuoteen 2000 asti Aurora-mitaleita jaettiin vuosittain useita. Vuodesta 2000 lukien mitaleita on jaettu vain yksi vuosittain, poikkeuksena 2017 Suomi 100 -juhlavuosi, jolloin mitaleja jaettiin 3 kpl.

Voit nyt ehdottaa vuoden 2022 Aurora-mitalin saajaa 4.3.2022 mennessä oheisen verkkolomakkeen kautta.

Kysyttävää? Ota yhteyttä:

Katri Koivisto

Katri Koivisto

erikoissuunnittelija

+358 40 025 1771