Siirry sisältöön
Haku

Vastaa kyselyyn Ympäristö Nyt -palvelusta ja voita leffaliput!

Ympäristö Nyt on Lounais-Suomen oma ympäristöalan verkkopalvelu, joka toimii alueellisen yhteistyön foorumina ja tiedon jakajana, ja on tärkeä osa Varsinais-Suomen maakuntastrategian toteutusta ja Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumia.

Ympäristö Nyt tarjoaa uutisia, tietoa tapahtumista ja rahoitushauista sekä työkaluja ympäristötyöhön. Palvelu tarjoaa alueen toimijoille kanavan viestiä toiminnastaan ja tilaisuuksistaan laajasti. Ympäristö Nyt -palvelulla on nettisivusto, uutiskirje ja Twitter-tili. Nettisivustolla on yhdeksän syvemmän tiedon teemaosaa.

Lisäksi Ympäristö Nyt -perheeseen kuuluu Vaikuta vesiin Nyt -Facebook-tili sekä ympäristökasvatuksen Kehrä-Facebook-ryhmä ja -uutiskirje. Tässä kyselyssä kartoitamme kokemuksia ja mielipiteitä nettisivustosta, Ympäristö Nyt -uutiskirjeestä ja Twitter-tilistä. Ympäristö Nyt -palvelua ja sen sisältöjä ylläpitää Varsinais-Suomen ELY-keskus.

Kysely on auki maanantaihin 31.1.2022 klo 22.00 asti.

Vastanneiden kesken arvotaan kaksi kahden elokuvalipun pakettia Finnkinon teattereihin (voimassa 12 kk). Arvonta suoritetaan helmikuun ensimmäisellä viikolla ja voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Vastaa kyselyyn (Webropolsurveys.com)

Lisätietoja tarvittaessa: