Siirry sisältöön
Haku

Tule meille erikoissuunnittelijaksi kiertotalous- ja luonnonvaratehtäviin

Nainen ja mies seisvat toimistohyllyjen vieressä ja katsovat kameraan iloisesti nauraen

Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen?

Varsinais-Suomen liitto hakee maankäytön ja ympäristön vastuualueelle erikoissuunnittelijaa (kiertotalous ja energia). 

Toimit osana vastuualueen suunnittelutiimiä, jonka tehtävänä on sovittaa yhteen moninaiset kestävän yhdyskunnan tavoitteet ja maankäytön ratkaisut. Toimenkuvaasi kuuluvat maakuntakaavoitus ja muu maakunnan suunnittelu strategisen energia- ja luonnonvarasuunnittelun teemavastuulla. Työssäsi vastaat haasteisiin:

Tehtäväsi sisältävät maakuntatason yhdyskuntateknisen huollon suunnittelua, toteutumisen seurantaa ja edistämistä. Lisäksi työsi sisältää lausuntojen valmistelua sekä osallistumista teemavastuun mukaisiin alueellisiin, kansallisiin ja kansainvälisiin hankkeisiin ja yhteistyöryhmiin.

Toimen kelpoisuusehtoina ovat soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä käytännön työkokemus energia- ja luonnonvarasuunnittelusta. Työssä menestyminen edellyttää perehtyneisyyttä kierto- ja biotalouteen, hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Muu kielitaito, kaavoitusjärjestelmän tunteminen sekä paikkatieto-osaaminen katsotaan hakijalle eduksi.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen teknisen sopimuksen mukaan. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 870 euroa/kk (+ mahdolliset TS:n mukaiset kokemus- ja henkilökohtainen lisä). Tehtävä on vakituinen, mutta se täytetään aluksi 31.3.2023 saakka määräaikaisena.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen  27.10.2022 klo 15:00 mennessä osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi

Lisätietoja

Heikki Saarento

Heikki Saarento

suunnittelujohtaja

+358 40 720 3056