Siirry sisältöön
Haku

Tule johtamaan Suomen monipuolisinta maakunnan liittoa Varsinais-Suomeen

Varsinais-Suomesta löydät maailman kauneimman saariston rauhaa, urbaania sykettä, luovuutta ja liikunnan iloa, historian havinaa, modernia huippuosaamista ja opiskelijakaupunkien energiaa. Ja lisäksi meidät, parhaat liittolaiset, joiden kanssa on ilo tehdä töitä ja kehittää maakuntaa!

Maakuntajohtaja johtaa noin 80 asiantuntijan kansainvälistä työyhteisöä. Maakunnan liitto vastaa aluekehittämisestä, maakuntakaavoituksesta sekä maakunnan edunvalvonnasta ja kansainvälisistä tehtävistä. Arvomme ovat valoisasti, voimakkaasti, varmasti ja vapaasti.

Edellytettävä koulutus ja työkokemus

Maakuntajohtajan virkaan valittavalta vaaditaan soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja hyvä käytännön kokemus maakunnan liiton toimialaan kuuluvista tehtävistä sekä johtamiskokemusta.

Lisäksi arvostamme:

Katsomme eduksi hyvät vuorovaikutus-, verkostoitumis- ja esiintymistaidot.  

Varsinais-Suomi on kaksikielinen maakunta. Parhaillaan myös kehitämme yhteistyötämme vahvasti Ruotsin suuntaan. Tämän vuoksi hyvä ruotsin kielen taito on eduksi tehtävässä. Lisäksi tehtävän kansainvälisen luonteen vuoksi sujuva englannin kielen taito katsotaan eduksi.


Hakuilmoitus julkaistaan Helsingin Sanomissa, Turun Sanomissa ja Åbo Underrättelserissa sekä Varsinais-Suomen liiton verkkosivuilla.

Maakuntajohtajan virka täytetään 1.10.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan toistaiseksi. Virkaan sovelletaan kuuden kuukauden koeaikaa. Viran kokonaispalkka on 11 000 eur/ kk + puhelinetu. Ennen viran vastaanottamista valitun henkilön on esitettävä hyväksytty lääkärintodistus terveydestään.  

Vapaamuotoiset hakemukset ansioluetteloineen toimitetaan perjantaihin 26.1.2024 klo 15.00 mennessä Varsinais-Suomen liiton kirjaamoon (kirjaamo@varsinais-suomi.fi)

Lisätietoja maakuntajohtajan virasta antavat:

Maakuntahallituksen puheenjohtaja Ville Valkonen, ville.valkonen@eduskunta.fi, puh. 044 567 2201

Lisätietoja hakuprosessista antaa aluekehitysjohtaja Tarja Nuotio,
tarja.nuotio@varsinais-suomi.fi, 040 506 3715