Siirry sisältöön
Haku

Sinustako meille uusi työkaveri ja paras liittolainen?

Haemme erikoissuunnittelijaa EU-rahoitus- ja aluekehityksen sidosryhmätyöhön

Maakunnan liitto tarjoaa näköalapaikan niin alueellisiin kuin rajat ylittäviin suunnittelu- ja kehittämistehtäviin. Varsinais-Suomen liitossa saat mukavat työkaverit, luotettavan työnantajan ja hyvät työsuhde-edut, sekä modernit tavat ja välineet tehdä töitä joustavasti ja monipuolisesti.  Olemme juuri muuttaneet uusiin, meille räätälöityihin toimitiloihin Aurajoen rantaan.

Nykyisen erikoissuunnittelijamme siirtyessä uusien haasteiden pariiin, haemme työkaveriksemme aluekehittämisen vastuualueelle  uutta erikoissuunnittelijaa. Tehtäviin kuuluvat mm. EU:n rakennerahastohankkeiden tiedotus, -valmistelu- ja seuranta sekä monipuoliset aluekehittämisen sidosryhmä-, viestintä- ja verkostotehtävät. 

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto. Edellytämme  hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin ja englannin kielen suullista ja kirjallista taitoa. Työn menestyksekästä hoitamista tukevat perehtyneisyys aluekehittämisen laaja-alaiseen kenttään sekä käytännön tuntemus rahoitusinstrumenteista. Arvostamme aktiivista työotetta ja Varsinais-Suomen toimintaympäristön tuntemusta.

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 811 euroa/kk  (+ mahdolliset työkokemuslisät ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva lisä). Toimi täytetään toistaiseksi voimassa olevana ja siinä noudatetaan 6 kk koeaikaa. Lisätietoja antaa aluekehitysjohtaja Tarja Nuotio, puh. 040 506 3715.

Lähetäthän hakemuksen liitteineen osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi 3.12.2021 klo 15:00 mennessä. 

Varsinais-Suomen liitto on kuntayhtymä, joka palvelee Suomen kolmanneksi suurinta maakuntaa. Maakunta koostuu 27 kunnasta, joissa asuu noin 480 000 ihmistä. Olemme maakunnallinen yhteentuoja ja käynnistäjä, vahva alueen ääni ja paras liittolainen niin sidosryhmillemme kuin toinen toisillemme. Työmme ytimessä on Varsinais-Suomen lakisääteinen kehittäminen ja tulevaisuuden suunnittelu yhteistyössä kuntien, korkeakoulujen, viranomaisten, yritysten ja järjestöjen kanssa.

Artikkelikuva: Lennart Holmberg