Siirry sisältöön
Haku

Meille töihin: kulttuuriasioiden erikoissuunnittelija

taululle kirjoitetaan tekstiä

Haemme edunvalvonnan vastuualueelle kulttuuriasioista vastaavaa erikoissuunnittelijaa. Erikoissuunnittelijan monipuolisiin tehtäviin kuuluvat mm. maakunnan liiton kulttuuriasioihin liittyvät koordinointi -, sidosryhmä- ja verkostotehtävät, kulttuuritoimikunnan sihteerin tehtävät, lausuntojen valmistelutehtävät sekä Varsinaista kulttuuria -kehittämistehtävän osalta hankehallinnointi. Erikoissuunnittelija vastaa myös kulttuuristrategian edistämisestä sekä osaltaan maakuntastrategian kulttuuriasioiden edistämisestä ja maakunnallisen kulttuurifoorumin toiminnasta. Lisäksi tehtäviin kuuluu vuosittaiseen Aurora-mitalin jakoon liittyvä valmistelu. 

Tehtävä on määräaikainen ja se täytetään ajalle 1.8.2022-31.5.2023 (sijaisuus). Tehtävän täyttämisessä noudatetaan 4 kk koeaikaa. Työ edellyttää jonkin verran vierailuja maakunnan kunnissa. 

Toimen kelpoisuusehtona on soveltuva korkeakoulututkinto. Edellytämme hyvää suomen kielen suullista ja kirjallista taitoa sekä vähintään tyydyttävää ruotsin kielen taitoa. Muu kielitaito lasketaan eduksi. Arvostamme aktiivista työotetta, Varsinais-Suomen kulttuurikentän ja muun toimintaympäristön tuntemusta sekä kokemusta verkostotyöstä ja kulttuuriin liittyvien hallinnollisten tehtävien hoitamisesta. Eduksi katsomme lisäksi kokemuksen kuntien kanssa työskentelystä sekä hyvän viestintäosaamisen ja kulttuurialan rahoitusmahdollisuuksien tuntemuksen. 

Tarjoamme sinulle

Varsinais-Suomen liitto työpaikkana 

Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Käytössä olevan tehtävien vaativuuden arvioinnin mukaan toimen tehtäväkohtainen palkka on 3 750 euroa/kk (+ mahdolliset työkokemuslisät).  Toimitathan vapaamuotoisen hakemuksesi/motivaatiokirjeesi ja ajantasaisen CV:n meille perjantaihin 10.6.2022 klo 15.00 mennessä sähköisesti osoitteeseen kirjaamo@varsinais-suomi.fi.   

Kysyttävää? Lisätietoa tehtävästä antaa

taululle kirjoitetaan tekstiä

Meille töihin: kulttuuriasioiden erikoissuunnittelija