Siirry sisältöön
Haku

Kulttuuri- ja järjestöyhteistyöstä voimaa kohti toivottua tulevaisuutta

Ihmiset kokoavat isoa palapeliä yhdessä

Viime vuosien tapahtumat ovat testanneet meistä monen selviytymiskykyä ja muutosjoustavuutta. Kriisien keskellä yhdessä tekemisen merkitys kasvaa, kun pyrimme kohti toivottua ja kestävämpää tulevaisuutta. Varsinais-Suomen kulttuurifoorumi ja järjestöfoorumi tarttuvatkin tänä vuonna kestävän kehityksen ja laadukkaan yhteistyön teemoihin. Mikä on taiteen ja kulttuurin rooli muutosvoimana kohti kestävämpää tulevaisuutta? Entä mikä on juuri sinun yhdistyksesi tai järjestösi tapa rakentaa hyvinvointia maakuntaamme?

Tule tapaamaan vanhoja ja uusia tuttuja, ja anna kulttuurifoorumin ja järjestöfoorumin tuoda valoa ja inspiraatiota marraskuuhusi! Tervetuloa!

Kulttuurifoorumi 3.11.2022 Turussa

Miten taiteen ja kulttuurin kenttä voi vastata kestävän kehityksen tavoitteisiin? Miten kestävän kehityksen periaatteet saadaan osaksi taide- ja kulttuurialan toimintakulttuuria? Entä minkälaisia mahdollisuuksia kestävä kehitys tuo kulttuurikentälle?

Syksyn 2022 kulttuurifoorumi järjestetään lähitilaisuutena torstaina 3.11.2022 klo 12–16 Turun Taidehallin juhlasalissa (3. krs). Foorumin aiheena on kestävä kehitys taiteen ja kulttuurin kentällä: iltapäivän aikana tarkastelussa ovat niin taiteen ja kulttuurin kestävät toimintatavat kuin niiden potentiaali muutosvoimana.

Kulttuurifoorumin ohjelma julkaistaan lokakuussa. Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Lisätietoja:

Ihmiset kokoavat isoa palapeliä yhdessä

Kulttuuri- ja järjestöyhteistyöstä voimaa kohti toivottua tulevaisuutta

Järjestöfoorumi 17.11.2022 Liedossa

Marraskuussa on vihdoin aika tavata kasvotusten järjestöfoorumissa! Tänä vuonna pureudumme siihen, mitä on tulevaisuuden laadukas järjestötyö kun toimintaympäristömme muuttuu. Mitä ovat ne asiat, joihin meidän pitää yhdessä tarttua ja joiden pitäisi näkyä muun muassa järjestöyhteistyön tiekartassa vuosille 2023–2025. Kuulemme foorumissa muutamia alustuksia aiheeseen ja rakennamme yhdessä pohjaa uudistetulle tiekartalle.

Järjestöfoorumi järjestetään Liedon kaupungintalolla, torstaina 17.11.2022 klo 17-19:30. Tilaisuus järjestetään läsnätilaisuutena, josta osaa on mahdollista seurata etänä. Ohjelma julkaistaan lokakuun aikana.

Järjestöfoorumi on tarkoitettu kaikille varsinaissuomalaisille, joita kiinnostaa järjestötoiminta ja sen kehittäminen. Tervetulleita mukaan ovat myös kuntien ja yritysten päättäjät. Tilaisuus on avoin ja maksuton.

Lisätietoja:

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761