Siirry sisältöön
Haku

Kelpon kesäterveiset

Voi pojat, mikä alkuvuosi meillä onkaan ollut! Minä, oma kumppanuuskettunne Kelpo, olen saanut olla mukana niin huikeissa jutuissa, että vieläkin vähän päätä huimaa. Sekä omat työkaverini täällä liitossa, että te muut mahtavat kumppanit, olette ottaneet minut hienosti mukaan jännittäviin tilaisuuksiin. Samalla on kumppanuustyötä tehty tutuksi ja kehitetty edelleen.

Ja vähän ennustelen tässä muina ketunpoikina, että elokuussa vauhti taitaa vain kiihtyä. Silloin on nimittäin luvassa taas vaikka ja mitä! Sekä maakuntakaavaa että maakuntaohjelmaa aletaan päivittää, on tulossa pientä kumppanuuskisaa (siitä sitten enemmän), Turun Eurooppa-foorumia, ja paljon paljon muuta! Ja hei, nythän me tiedämme myös, että tätä meidän liiton arkkia kipparoi lokakuusta alkaen Jyri (Arponen siis) ja Kari päästetään keskittymään täysillä kirjallisiin tuotoksiinsa ja muihin omiin projekteihinsa. Jännittäviä muutoksia siis luvassa.

Nyt kumminkin kesä alkaa olla parhaimmillaan. Huomioithan siis, että mekin suuntaamme pian lomille ja ketunpojankin on syytä vetää henkeä ja latailla akkuja uutta pihlajanmarjasesonkia varten. Toimistomme on suljettu 1.–28.7.2024. Erityisen kiireellisissä asioissa voit ottaa yhteyttä hallintojohtaja Petra Määttäseen, 041 502 5246.

Kiitos kuluneen kevään kumppanuusmeiningeistä ja ihanaa kesää!