Siirry sisältöön
Haku

Jyvälle järjestötyöstä -perehdytyskoulutus tammikuussa 2022

Viisi ihmistä istuu nurmikolla auringonpaisteessa keskustelemassa

Opintokeskus Siviksessä pilotoidaan alkuvuodesta 2022 uutta yhdistysten ja järjestöjen uusille työntekijöille suunnattua Jyvälle järjestötyöstä -perehdytyskoulutusta. Jyvälle järjestötyöstä on uusien järjestötyöntekijöiden perehdytyskurssi alalla tarvittaviin tietoihin ja taitoihin. Tavoitteena on helpottaa työssä suoriutumista ja viihtymistä esittelemällä tiiviissä muodossa kaikille järjestötyöntekijöille tärkeät perustiedot: kolmannen sektorin erityispiirteet, alan keskeinen lainsäädäntö ja vaikuttamistyön ulottuvuudet. Koulutuksessa paneudutaan myös alan ajankohtaisiin työtaitoihin, kuten projektinhallintaan, itsensä johtamiseen, vuorovaikutustaitoihin ja stressinhallintaan. Koulutus antaa mahdollisuuden verkostoitua muiden tuoreiden työntekijöiden kanssa ja oppia vertaisiltaan. Hyväksytystä suorituksesta saa digitaalisia osaamismerkkejä. Osallistuminen on maksutonta. Lähipäiviin sisältyy lounas ja kahvitarjoilut.

Koulutus on tarkoitettu järjestöjen ja yhdistysten sekä muiden kolmannen sektorin organisaatioiden uusille työntekijöille, joille työskentely järjestössä ei ole tuttua ennen nykyistä työpaikkaa. Koulutusta suositellaan erityisesti alle 18 kuukautta järjestötyötä tehneille. Osallistuminen edellyttää oman esihenkilön tukea osaamistarpeiden kartoitusvaiheessa ja koulutuksen jälkeen, kun arvioidaan osaamistavoitteiden saavuttamista. Työpaikka voi olla missä tahansa yhdistysmuotoisessa tai muussa kolmannen sektorin organisaatiossa, koulutus on avoin myös muille kuin Siviksen jäsenjärjestöille.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta: Tulossa: perehdytyskoulutus järjestökentän uusille työntekijöille – SivisNYT

Lisätietoja antavat: Heidi Ristolainen ja Eeva Jeronen, sähköposti: etunimi.sukunimi (at) ok-sivis.fi

Kuva: Tukenasi ry:n vapaaehtoisia, Tukenasi ry