Siirry sisältöön
Haku

Hae mukaan verkostotyön ja verkostojohtamisen koulutukseen

Pieni poika, jolla on isot silmälasit, lukee kirjaa

Varsinais-Suomen maakuntastrategian 2040+ tehtävä on rakentaa kestävien kumppanuuksien maakunta. Rakennustyö edellyttää meiltä keskinäistä luottamusta, saavutettavuutta, vastuullisuutta ja uteliaisuutta – ja tahdon lisäksi osaamista ja työkaluja.

Varsinais-Suomen liitto tarttuu haasteeseen ja tarjoaa kumppanuustyössä mukana oleville toimijoille mahdollisuuden verkostotyön ja verkostojohtamisen koulutukseen! Syksyllä 2022 järjestettävä verkostotyön ja verkostojohtamisen koulutus on tarkoitettu Varsinais-Suomen kumppanuusverkostoissa ja/tai -työryhmissä aktiivisesti toimiville henkilöille.

Koulutus ei edellytä ennakko-osaamista, mutta toivomme, että olet kiinnostunut maakunnan, kumppanuuden ja verkostotyön kehittämisestä. Koulutus koostuu kahdesta lähiopetusaamupäivästä (Turussa, ei etäosallistumismahdollisuutta), lyhyestä ennakkotehtävästä ja välitehtävästä. Koulutukseen osallistujien odotetaan sitoutuvan molempiin koulutusaamupäiviin sekä niihin liittyviin tehtäviin.

Kouluttajana toimii verkostotyön ja verkostojohtamisen asiantuntija, kauppatieteiden tohtori Timo Järvensivu. Timo on väitellyt strategisten yritysverkostojen johtamisesta Helsingin kauppakorkeakoulusta v. 2007. Viimeisten 15 vuoden ajan hän on tutkinut, kehittänyt, sparrannut ja kouluttanut erityisesti julkisen alan ja järjestösektorin organisaatio- ja siilorajat ylittävää verkostojen johtamista.

Huomioithan, että paikkoja koulutukseen on rajallisesti. Hae mukaan alla olevalla lomakkeella pian, mutta viimeistään 12.8.! Olemme kaikkiin hakijoihin yhteydessä viimeistään 18.8.

Koulutus on osallistujille maksuton.

Lisätietoja:

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761

Kirsi Stjernberg

Kirsi Stjernberg

viestintäpäällikkö

+358 40 551 3120