Siirry sisältöön
Haku

Luonto-, saaristo- ja rannikkoteeman hankkeistus- ja kehittämispaja

Tervetuloa Varsinais-Suomen matkailuelinkeinon tiekarttatyön vuoden 2023 ensimmäiseen kärkiteematyöpajaan Saloon! Työpajasarja aloitetaan luonto, -rannikko -ja saaristoteeman parissa ja myöhemmin paneudumme mm. paikallis- ja kaupunkikulttuurin, historian ja ruokamatkailun mahdollisuuksiin unohtamatta läpileikkaavia digitalisaation, tiedolla johtamisen ja kestävän matkailun teemoja. Tilaisuus on tarkoitettu matkailun julkisen sektorin kehittäjille ja alan yrittäjille. Tavoitteena on erityisesti yrityslähtöisen kehittämistyön ja hankkeistuksen edistäminen.

Tilaisuus järjestetään yhteistyössä Sweco Finland Oy:n kanssa, joka myös fasilitoi tilaisuuden. Työpaja aloitetaan auditoriossa yhteisillä työpajasarjaa, hankerahoitusta sekä aiheena olevia kärkiteemoja koskevilla alustuksilla, joiden jälkeen syvennytään matkailun kehittämishankkeiden sekä -toimenpiteiden ideointiin työryhmätyöskentelyn keinoin.

Ilmoittauduthan luonto-, saaristo- ja rannikoseutu teematyöpajaan viimeistään 17.3.2023 mennessä tästä.

Tilaisuus järjestetään läsnäolotilaisuutena Salon IoT Campuksella, Joensuunkatu 7, Salo.

Toivomme, että tilaisuuden osallistujat valjastavat kokemuksensa ja asiantuntemuksensa työpajan käyttöön esittämällä käsiteltäviin aihealueisiin liittyviä huomioita Varsinais-Suomen matkailuelinkeinon kehittämistarpeista sekä mielessä orastavia ratkaisuvaihtoehtoja. Työryhmien tehtävänä on yhteistyössä kirjata hankkeistettavat ideat ylös ja pohtia mm. potentiaalisia hankkeiden osallistujia ja vetäjiä.

Varsinais-Suomen matkailuelinkeinon kehittämisen tiekarttaan 2021-2027 voit tutusta myös etukäteen Varsinais-Suomen liiton sivuilla.

Pääkuva: Metsähallitus, Jasmin Järvelä

Lisätietoja:

Esa Högblom

erikoissuunnittelija

+358 40 776 0310