Siirry sisältöön
Haku

Kumppanuusfoorumi 2022

Miten varmistamme, että Varsinais-Suomi on strategian mukaisesti kestävien kumppanuuksien maakunta? Miten toteutuu visiomme Varsinais-Suomesta, joka on vuonna 2040 hyvinvoiva, kasvuhakuinen ja tietoon perustuvien puhtaiden ratkaisujen tuottaja?

Varsinais-Suomen kumppanuusfoorumi 2022 käynnistää yhteisen maakuntaohjelmakauden ja kokoaa varsinaissuomalaiset toimijat ja verkostot vaikuttavan ja innostavan yhteistyön äärelle. Kaikille maakunnan kehittämistyöstä kiinnostuneille ja siinä jo mukana oleville tarkoitettu kumppanuusfoorumi järjestetään tiistaina, 14. kesäkuuta klo 9–12 Liedon Vanhalinnassa (Kivinavetta, Hämeen Härkätie 111, Vanhalinna). Tilaisuus järjestetään vain läsnätilaisuutena. Tilaisuuteen on yhteiskuljetusmahdollisuus.

Ohjelma

Tilaisuudessa keskustellaan näkymistä ja odotuksista tulevalle maakuntaohjelmakaudelle ja tutkitaan verkostotyön voimaa.

Klo 9:00-10:15

Avaussanat: kestävien kumppanuuksien Varsinais-Suomi, maakuntajohtaja Kari Häkämies, Varsinais-Suomen liitto

Muutostyökalu testissä – näkymät maakuntaohjelmakauteen 2022-2025: kumppanuusverkostojen edustajien paneeli. Mukana keskustelemassa Varsinais-Suomen maakunnan yhteistyöryhmän koulutusjaoston pj. Hannu Lehti Varsinais-Suomen ELY-keskuksesta, Varsinais-Suomen ruokakehittäjien foorumin pj. Mari Norrdal Turun yliopistosta, Varsinais-Suomen liiton kulttuuritoimikunnan pj. Taina Myllynen Pöytyän kunnasta ja merialan asiantuntijaryhmän pj. Petteri Partanen Varsinais-Suomen liitosta.

Visaiset toteuttamissuunnitelmat, Varsinais-Suomen liiton kumppanuustiimi

Klo 10:15-10:30 Tauko

Klo 10:30-12:00

Verkostotyön voima kumppanuustyössä, verkostotyön asiantuntija, KTT Timo Järvensivu, Uotta Oy

Päätössanat: Varsinais-Suomi on aktiivinen ratkaisija, aluekehitysjohtaja Tarja Nuotio, Varsinais-Suomen liitto

Ilmoittautuminen

Ilmoittaudu viimeistään maanantaina 6.6.2022 (linkki aukeaa Lyyti-lomakkeeseen)!

Lisätietoja:

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761