Siirry sisältöön
Haku

Kestävän kehityksen viikon avajaiset

Nainen istuu nurmikolla koivikossa.

Kestävän kehityksen viikolla luodaan yhdessä yhdistysten, kuntien, yritysten ja muiden sidosryhmien kanssa tapahtumien viikko, jossa nostetaan esille kaikki hyvät esimerkit maaseudulla tehdystä kestävän kehityksen työstä. Kestävän kehityksen viikko järjestetään Varsinais-Suomen lisäksi yhdeksässä muussa maakunnassa Suomessa.

Kestävän kehityksen viikon avajaiset Mynämäessä

Kestävän kehityksen viikon avajaisseminaari kokoaa yhteen asiantuntijoita ja kestävän kehityksen toimijoita. Seminaarissa keskustellaan maaseudun mahdollisuuksista, innovaatioista ja kansalaistoiminnan merkityksestä kestävämmän tulevaisuuden puolesta.

Seminaari järjestetään maanantaina 25.9. klo 13-15 Käsi- ja taideteollisuusopiston auditoriossa Mynämäellä. Seminaariin on mahdollista osallistua joko paikan päällä tai etäyhteyden kautta. Puhujina ovat Mynämäen kunnanjohtaja Carita Maisila ja maa- ja metsätalousministeriön erityisasiantuntija Sami Tantarinmäki. Lisäksi kuullaan innovatiivisista yhdistysteoista mm. Wirmon Marttojen, Mynämäen asemanseudun kylien ja Mynämäen seudun pienkiinteistöyhdistyksen tahoilta.

Lue lisää seuraavan linkin takaa ja ilmoittaudu pian mukaan!

Avajaistilaisuuden järjestävät Maaseutupolitiikan kestävän kehityksen viikko – verkosto, Varsinais-Suomen Kylät ja Leader Ravakka.

Kestävän kehityksen viikon avajaiset järjestetään 25.9.2023 Mynämäessä.

Lisätietoa

Erityisasiantuntija Nora Backlund, Svenska lantbrukssällskapens förbund SLF. Sähköposti: nora.backlund@slf.fi ja puhelin 044 0797079