Siirry sisältöön
Haku

Tule meille projektikoordinaattoriksi

liiton henkilökuntaa kokouksessa

Etsimme sinua, yhteiskehittämisestä, aluekehityksestä ja kansainvälisestä hanketyöstä innostuva

Projektikoordinaattori

WE MAKE TRANSITION! (Towards sustainable and resilient societies through empowered civil society and collaborative innovation) -hanke vahvistaa kansalaisyhteiskunnan ja julkisen sektorin innovaatioyhteistyötä ja vauhdittaa Euroopan vihreää siirtymää paikallis- ja aluetasolla. Hankkeessa tunnistetaan vihreää siirtymää tukevia tulevaisuuden kehityspolkuja, rakennetaan kestävyysvisiota ja kokeillaan yhteisöaloitteita niin Itämeren alueen yhteistyössä kuin paikallisestikin. Toimien tavoitteena on tukea erityisesti kansalaisyhteiskunnan ja julkisen sektorin aktiivista yhteistyötä, ja tätä tarkoitusta varten hankkeessa tuotetaan toimijoille menetelmiä, osaamista ja paikkoja vuorovaikutuksen vahvistamiseksi. Varsinais-Suomen pilottikunnat hankkeessa ovat Uusikaupunki ja Kemiönsaari.

WE MAKE TRANSITION -hankkeen projektikoordinaattorina sinä tuet kansainvälistä kestävyysvisiotyötä ja osallistut murrosareenamenetelmään liittyvään yhteiskehittämistyöhön. Toteutat ryhmähaastatteluja Varsinais-Suomen pilottialueilla ja kokoat niiden avulla tietoa ja verkoston hanketta varten. Järjestät ja vedät yhteiskehittämisen paikallisareenatilaisuuksia pilottialueilla, tuet yhteisöaloitteiden rakentamista ja kokeilua sekä ylläpidät hyvää keskustelua toimijoiden kesken. Vedät myös työpakettia, jossa rakennetaan murrosareenamenetelmän jatkohyödyntämismalli muiden partnerien kanssa. Lisäksi sinulle kuuluu projektin hallinnointiin ja raportointiin liittyviä tehtäviä, sekä projektin muuhun sidosryhmäyhteistyöhön ja viestintään liittyviä tehtäviä. Varsinais-Suomen liitto on kokenut hanketoteuttaja etkä jää yksin monipuolisen tehtäväsi kanssa.

Hanketta rahoitetaan Interreg Itämeren alueen ohjelmasta. Projektipartnerit ovat alueita, kuntia ja asiantuntijaorganisaatioita Suomesta, Virosta, Latviasta, Puolasta, Saksasta ja Norjasta. Hankkeen pääpartneri on Suomen Itämeri-instituutti. Varsinais-Suomen liitto on hankkeen osatoteuttaja. Hanke tukee Varsinais-Suomen maakuntastrategian ja älykkään erikoistumisen strategian toteuttamista.

Edellytämme sinulta:

Eduksesi katsomme:

Osana aluekehittämisen ryhmää ja koko Varsinais-Suomen liiton työyhteisöä tarjoamme sinulle:

Palkka: Työsuhteen ehdot määräytyvät kunnallisen työ- ja virkaehtosopimuksen (KVTES) mukaan. Toimen tehtäväkohtainen palkka on 3400 euroa/kk (+ mahdolliset työkokemuslisät ja henkilökohtaiseen suoriutumiseen perustuva lisä).

Työsuhteen kesto: Tehtävä on määräaikainen ja kestää hankkeen loppuun, 31.12.2025 saakka. Työ alkaa 1.2.2023 tai sopimuksen mukaan.

Hakuohje: Haku päättyy keskiviikkona 7.12.2022 klo 12:00. Lähetä hakemuksesi ansioluetteloineen kirjaamoomme sähköpostitse kirjaamo@varsinais-suomi.fi .

Haastattelut: Haastattelut toteutetaan maanantaina 19.12. klo 14–16 ja tiistaina 20.12. klo 14–16. Kaikkiin hakijoihin ollaan yhteydessä viimeistään keskiviikkona 14.12.2022.

Lisätietoja: Torstaina 24.11. klo 9–11 ja tiistaina 29.11. klo 13–15, kehittämispäällikkö Salla-Maria Lauttamäki, p. 040 520 0761.

Salla-Maria Lauttamäki

kehittämispäällikkö

+358 40 520 0761