Siirry sisältöön
Haku

Kilpailu: uutuustuote ruokakaupan parhaalle paikalle?

Perhe - isä, äiti ja tytär - ruokaostoksilla

Varsinais-Suomi on Suomen vilja-aitta ja ruokalähtöisen kestävän kehityksen edelläkävijä. Nyt etsitään uutuustuotteita varsinaissuomalaisilta elintarvikkeita jalostavilta pk-yrityksiltä!

Hyllypaikka on kilpailu Varsinais-Suomen elintarvikealan pk-yrityksille. Kilpailussa etsitään tuotteita, jotka ovat uusia tai alle vuoden markkinoilla olleita ja suunnattuja vähittäiskauppaan tai kuluttajamyyntiin. Tuotteiden on oltava olemassa vähintään prototyyppinä ja myyntikelpoisia viimeistään 3 kk kilpailun päättymisen jälkeen.

Kilpailussa finaaliin valitut yritykset pitchaavat uuden tuotteensa ruokaketjun ostajista ja alan ammattilaisista koostuvalle tuomaristolle. Tuomarit valitsevat voittajan, jonka uutuustuote pääsee kuukauden ajaksi hyllypaikalle K-Citymarket Skanssiin ja Foodora Marketiin.

Hyllypaikka on osa Turun Yliopiston ja Yrityssalon toteuttamaa VarsiFood-projektia. Tapahtuman toteuttaa Foody Allen Oy yhdessä hankkeen kanssa. VarsiFood-hanke edistää Varsinais-Suomen innovatiivisen ruokaketjun kestävää kehitystä ja profiloitumista kansallisesti ja kansainvälisesti. Hanketta rahoitetaan REACT-EU-rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Lue lisää ja jätä hakemus viimeistään 1.8.2023: